Muhabbit

GameStop’tan, Kripto Para ve NFT’ler için Dijital Cüzdan Açıklaması!

Dijital cüzdan sayesinde oyuncular web tarayıcılarından ayrılmak zorunda kalmadan oyun içi varlık alışverişi yapabilir.

Amerika’da video oyunu satıcısı olan GameStop (GME), bu yıl başlatmayı düşündüğü NFT pazarının lansmanı öncesinde bir açıklama yaptı. Şirket, kripto para ve NFT’lere özel saklama hizmeti ve alım-satım işlemlerini kolaylaştıran dijital varlık cüzdanını tanıttı.

Cüzdanın Beta Sürümü Şu Anda İndirilebilir!

Self-custodial Ethereum cüzdanının beta sürümü, GameStop’un web sitesinden şu anda indirilebilir.

GameStop dijital cüzdanı sayesinde oyuncular web tarayıcılarından ayrılmak zorunda kalmadan oyun içi varlık alışverişi yapabilir.

GameStop, mart ayındaki dördüncü çeyrek kazanç raporunda bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamaya göre GameStop, temmuz ayı sonuna kadar kendi NFT pazarını başlatma planlarını hayata geçirebileceğini ifade etmişti.

GameStop, Immutable X ile iş birliği kurdu

NFT pazarı için Ethereum blok zinciri altyapısını kullanacak olan GameStop, aynı zamanda katman 2 (layer 2) sistemi Immutable X ile iş birliği kurdu.

Bu arada New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören GameStop’un hisseleri, piyasa öncesi işlemlerde %2,67 artış gösterdi ve 98,21$’dan 98,21$’a kadar yükseldi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version