Muhabbit

Gate.io, 400 Dolar Ödüllü ‘Yılan Oyunu’ Etkinliğini Duyurdu!

Başlatılan etkinlikte, en iyi rotayı çizen kullanıcılar ödül kazanacak.

gateio muhabbit

gateio muhabbit

Kripto para borsası Gete.io, 18 Mart 2022 (Bugün) yaptığı bir açıklama ile toplamda 400 dolar dağıtacağı yeni etkinliğini duyurdu.

Borsa, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, kullanıcıların oyun oynayarak para kazanacağını belirtiyor.

Bir zamanların efsanesi olan “Yılan Oyunu“na benzer bir oyun başlatan platform, kripto para birimleri ile beslenip büyüyen yılan ile bir rota çizilmesini istiyor.

Rota üzerinde yer alan her kripto para birimi yılanın büyümesine etki ediyor. Örneğin, yılan, BTC, ETH ve GT ile beslendiğinde, +2cm boyu uzuyor. Rotadaki diğer kripto para birimleri ile ise +1 cm boyu uzuyor.

Etkinliğe katılmak için bir de başvuru formu doldurmanız gerekiyor. Form üzerinde belirtilen görevleri yerine getirip, yılanı daha uzun besleyen kişiler arasından seçilecek 20 kişiye 20’şer dolar değerinde ödül verilecek.

Kullanıcıların ödülden pay almak için 18-21 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikteki tüm görevleri yerine getirmesi gerekiyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version