Muhabbit

Gate.io’dan Gelişmekte Olan Projelere 100 Milyon Dolarlık Fon!

Gate.io’dan büyük destek.

gateio muhabbit

gateio muhabbit

Kripto para borsası Gate.io, kripto para sektöründeki erken aşama, gelişmekte olan projelere 100 milyon dolarlık bir fon ayırdı.

Sektörde yeni olan ve gelecek vadeden projeleri destekleme kararı alan Gate.io’nun risk sermayesi aracı Gate Ventures, dün (13 Eylül 2021) yaptığı basın açıklamasında desteklenecek projelerin “yapısından” bahsetti.

Hangi Projeler Desteklenecek?

Gate Ventures, milyonlarca dolarlık sermayesiyle yapılacak yatırımların “geniş kapsamlı” projelere gideceğini açıkladı. Ayrıca, Web 3.0 ve açık finans altyapısını aktif olarak inşa eden açık kaynaklı projelere hibeler sunulacak.

Gate.io’nun fonu, gelişmekte olan pazarlarda Solana Blockchain’i üzerinde inşa edilen projeleri desteklemeye yardımcı olmak adına Hacken, Coin DCX ve BRZ’nin toplanarak birlikte 60 milyon dolarlık bir girişimi desteklemesinin ardından gelmekte.

Borsaya göre Gate Ventures, yatırım yaptığı operasyonlara finansman, operasyonel kaynaklar ve endüstri uzmanlığı sunacak. Fon ayrıca mevcut Gate.io ekosisteminden destek de verecek.

Fonun yatırımı için üç ana odak alanı teknik ve finansal altyapı, ekosistemler ve uygulamalar olacağı belirtildi. Borsa, Layer 1, Layer 2 ve cross-chain çözümlerinde devam eden inovasyonun kripto para pazarının “gelecekteki kitlesel benimsenmesinin anahtarı” olacağına inandıklarını ekledi.

Borsanın CMO’su Marie Tatibouet,“Gate Ventures, piyasada yeniliği geliştirmeyi amaçlayan mevcut Gate.io ekosisteminin bir uzantısıdır.” dedi.

“Kripto para ve Blockchain endüstrilerinde ilk günlerin hâlâ yaşanmakta olduğuna inanıyoruz.”

Marıe Tatıbouet

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version