Muhabbit

Gather Yeni Bir Partnerlik Daha Duyurdu!

Gather Network, yeni iş birliklerini duyurmaya devam ediyor.

gather

Gather Network, yeni iş birliklerini duyurmaya devam ediyor.

Gather, yeni duyurusu ile birlikte blockchain ağları arası DeFi çözümleri sunan Royale Finance ile güçlerini birleştirdiklerini açıkladı.

“iGaming” ekosistemine yoğunlaşan Royale Finance ile ortaklığı sayesinde Gather, blockchain ekosistemi ile oyun ekosistemi arasındaki “gap”leri yok etmeyi hedefliyor.

Bildiğiniz üzere Gather tarafından hazırlanan platform ile birlikte içerik üreticileri, reklamsız ya da daha az reklamlı bir şekilde içeriklerini sunabilecekler. Platformundaki çözümleri le birlikte içerik üreticilerine ek bir gelir kaynağı da sunan Gather, kişilerin işlem güçleri üzerinden gelir elde edebilmesinin önünü açıyor.

Royale Finance ile iş birliği sayesinde “iGaming” endüstrisindeki daha çok girişimciye ve içerik üreticisine erişmeyi hedefleyen Gather Network, Gather Cloud’un kullanımını artırmayı hedefliyor.

Royale Finance’in tokeni ROYA ile entegre olacak olan Gather, içerik üreticileri ödülleri için ROYA seçeneğini de ekleyecek. Bu sayede ROYA için de önemli bir pazar ortaya çıkmış olacak. Bu sayede yeni bir pazara daha açılmayı hedefleyen Gather, geçtiğimiz dönemde rekor büyüme yakalayan “iGaming” endüstrisini hedefliyor.

Gather, arka arkaya duyurusunu gerçekleştirdiği iş birlikleri ile birlikte kitlesel bilinirlik ve kullanıma ulaşmayı amaçlıyor. Konu ile ilgili olarak Gather CEO’su Reggie Jerath’ın açıklamaları şu şekilde:

Royale Finance ile ortaklığımız sayesinde ürünümüzü yeni olasılıkların fazlasıyla olduğu “iGaming” endüstrisine taşırken, çevrimiçi reklamcılık sektörünü alt üst etmek için birlikte daha adil bir iş modeli oluşturuyoruz.

Reggie Jerath

Royale Finance CEO’su Giorgio Andrews’ın açıklamarı ise şu şekilde:

Gather ile iş birliğimizden dolayı oldukça heyecanlıyız. Tüm dünyadaki salgın ve kilitlenmelerle, oyun ve kripto endüstrileri bu benzeri görülmemiş zamanlarda önemli işaretleri verdi. Gather’ın ürünü aracılığıyla kullanıcılarımız için ek değer akışı yaratırken, onları tokenimiz $ROYA ile ödüllendirip yeni kitlelere ulaşacağız.

Geçtiğimiz günlerde CyberFi ile partnerliğini açıklayan Gather, oyun endüstrisi ile bağlarını güçlendirmeye devam ediyor.

Gather Network ve Gather Cloud hakkında ne düşünüyorsunuz?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version