Muhabbit

Gemini, Hizmet Alanını Genişletip, Lider Borsalar Arasına Girebilmek İçin Omniex’i Satın Aldı!

Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından kurulan Gemini, etkinliğini artırmak istiyor.

Gemini

Önde gelen kripto para borsası Gemini, yaptığı bir açıklama ile, müşterilerine daha fazla hizmet sunabilmek üzere Omniex’i satın aldığını duyurdu.

Borsa, 19 Ocak tarihinde yaptığı açıklamasında, şirketin yeni bir ana aracı kurumu olan Gemini Prime’ı başlatmak üzere bu satın alma işleminin yapıldığını belirtti. Yeni gelişme ile birlikte firma, Omniex’i mevcut OTC hizmetleriyle entegre edeceğini belirtiyor. Böylece yeni entegrasyonla Gemini, saklama ve OTC ile birkaç yıldır büyük yatırımcılara hizmet verme şansının yanı sıra müşterilerin likidite kaynaklarına erişim sağlamasına olanak tanıyacak. 

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan şirket sözcüsü ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz yıl boyunca kurumsal yatırımcılar arasında dijital varlık ekosistemine olan talep, benzeri görülmemiş bir seviyeye geldi. Gemini, mevcut en iyi kripto para alım satım teknolojisini sağlamaya odaklanan kurumsal bir iş inşa ediyor.”  

Gemini Lider Borsalar Arasına Girmek İstiyor

İngiliz Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından kurulan Gemini, son dönemlerde düzenlediği yatırım turları ile gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Şirket son olarak elde ettiği 400 milyon dolarlık dış sermaye ile birlikte 7 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaştı. Bu gelişmeler sonrasında Gemini, birinci sınıf hizmet sunan Coinbase, BlockFi ve Binance gibi borsalar ile yarışın içinde “ben de varım” diyerek kendisini ispatlamak istiyor.   

Bu arada, sektöre katkı sağlamak üzere ekosistem içinde satın almalara da devam eden Gemini, geçen hafta portföy yönetimi hizmetleri sunan BITRIA’yı da satın aldığını duyurmuştu.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version