Muhabbit

Gemini PAXG, AMP ve COMP’u Listelemeye Hazırlanıyor!

Gemini’den DeFi hamlesi!

Gemini

Kripto para borsası Gemini, 15 Eylül’den itibaren PAX Gold (PAXG), Amp (AMP) ve Compound (COMP)’un para yatırma işlemlerini kabul etmeye başlayacak.

Gemini, Active Trader platformu ve API bağlantıları aracılığı ile PAXG, AMP ve COMP için ABD doları bazında bir işlem çifti sunmaya hazırlanıyor. Borsa ayrıca, yeni 12 farklı kripto para birimi için alım, satım ve muhafaza desteği sunacak. Ayrıca belirtilenlere göre Gemini, 13 farklı kripto para birimi için muhafaza desteği sunmaya hazırlanmakta.

Gemini’nin kurucu ortağı Tyler Winklevoss, PAXG, COMP, AMP’nin borsalarında listeleneceğini, Twitter üzerinden duyurdu. Winklevoss’un tweetinden anlayacağımız üzere, borsa DeFi ürünlerine yoğunlaşmayı planlıyor.

Gemini, yaptığı açıklamada, “üç kripto paranın, platformumuzun kapsamını genişlettiğini ve bireyleri kripto yoluyla güçlendirme misyonumuzu dahada ilerlettiğini söylemekten gurur duyarız” dedi.

Borsa, yeni varlıklar için hizmet sunmak üzere New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı ile çok yakın bir temas halinde olduğunu belirtti.

Birçok büyük borsa, popüler DeFi tokenlarını listelemeye başladı. Coinbase, Huobi, Poloniex, OKEx ve Binance birçok farklı DeFi projelerine borsalarında yer vermekte.

Gemini, gözünü DeFi tokenlarına dikmiş olsa bile, platformun sahibi Winklevoss, Bitcoin’in hala yükseleceğini savunuyor. Winklevoss’un tahminlerine göre Bitcoin’in 500.000 $’a kadar yolu var.

DeFi haberlerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Kripto para borsaları hakkında yazdığımız haberler için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version