Muhabbit

Genesis ABD’li Düzenleyicilerin Radarına Girdi!

FTX krizi sonrası zor günler yaşayan Genesis’e bir darbe de düzenleyicilerden geldi.

Genesis Digital Assets

Genesis Digital Assets

FTX krizi sonrası zor günler yaşayan Genesis’e bir darbe de düzenleyicilerden geldi. Alabama Menkul Kıymetler Komisyonu da dahil olmak üzere birçok düzenleyici kurum Genesis’in menkul kıymetler yasalarını ihlal edip etmediğini öğrenmek için derinlemesine inceleme başlattı.

Alabama Menkul Kıymetler Komisyonu Direktörü Joseph Borg konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda, Genesis ve bazı şirketlerin kendi eyaletlerinde bulunan kişilerin uygun kayıtlara sahip olmadan “kripto paralara” yatırım yapmaya ikna edip etmediklerine yönelik araştırma başlattıklarını ifade etti. Borg incelemeye giren diğer şirketler hakkında ise herhangi bir bilgi vermedi.

İlginizi Çekebilir: Genesis İflas Başvurusu İddialarını Reddetti!

Ayı Piyasasında Finansman Arayışları Sürüyor!

Bildiğiniz üzere Genesis, FTX’in çöküşü sonrası “öngörülemeyen piyasa durumu” sebebiyle geçici olarak para çekme işlemlerini durdurduğunu kamuoyuna duyurmuştu. Hatta şirket FTX ticari hesabında 175 milyon dolarının mahsur kaldığını da kamuoyuyla paylaşmıştı. Yaşanan kriz neticesinde zor durumda kalan şirket ise çareyi finansman arayışında bulmuştu. Kasım ayı boyunca finansman arayışında olan şirket, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında FTX ve Three Arrows Capital’e yatırım yapması sebebiyle zor durumda kaldığını, fon bulamadığı takdirde ise iflas edebileceğini kamuoyuna duyurmuştu.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version