Muhabbit

Georgia Eyaletindeki Madencilik Faaliyetleri Artıyor!

Madencilerin ilk tercihi Georgia eyaleti oluyor!

Georgia

Bitcoin Madenciliği

Nükleer enerji kullanımı sayesinde öne çıkan Georgia eyaleti, madencilik faaliyetleri açısından büyük bir artış görüyor.

Salı günü ISW Holdings ve Bit5ive Bitmain şirketinden 56.000 Bitcoin madencilik teçhizatı aldığını açıkladı.

ISW Holdings ve Bit5ive ile anlaşan Bitmain, beş yıl boyunca finanse edilecek bir anlaşma imzaladı. Elde ettiğimiz bilgilere göre anlaşma tam 62 milyon $ değerinde. Bunun yanı sıra ISW Holdings şimdiden 6 milyon $’lık bir ödeme yaptı.

ISW Holdings’in düşüncelerine göre, 56.000 madencilik ekipmanının tamamı Ekim 2022’ye kadar aktif hale gelecek ve faaliyette olacak.

ISW Holdings başkanı Alonzo Pierce konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

İleriye baktığımızda, istikrarlı bir gelir ve güçlü bir büyüme kapasitesini yakalamak istiyoruz. Madencilik gelirlerimiz, kripto para birimi alanındaki fiyatlara bağlı olacak. Bu, bize güçlü bir şekilde dönüş yapacak ve ciddi bir büyüme sağlayacak.

Georgia Madencilik Eyaletine Dönüşüyor

Georgia, sahip olduğu nükleer tesisler sayesinde Bitcoin madenciliği söz konusu olduğunda çok popüler.

Halka açık bir Bitcoin madencilik şirketi CleanSpark, eyaletteki ikinci veri merkezini satın aldı ve Ağustos ayının başında yaklaşık 6.6 milyon $’a bir arazi satın aldı. Ayın ilerleyen günlerinde, Bitcoin madencilik şirketi Mawson Infrastructure Group, Georgia, Sandersville’deki madencilik tesisinde kapasitesini 300 megawatt’a kadar artıracağını duyurdu.

Mawson CEO’su Liam Wilson yakın tarihte yaptığı bir röportajda şunları söyledi:

Georgia’da ciddi bir nükleer oluşum var. Nükleer enerji, emisyonsuz, güvenli ve harika bir güç kaynağı. Çevreye zarar vermek istemediğimiz için bu eyaleti tercih ediyoruz.

Daha fazla madencinin Kuzey Amerika’ya göç etmesi ile, hash oranının düşmesi pek olası görünmüyor.

Bitcoin madencilik firması Luxor’un kurucu ortağı Nick Hansen, kapasitenin Kanada ve ABD’ye kaymaya devam etmesini ve dolayısıyla hash oranının gelecek yılın başlarında ciddi bir şekilde yükselmesini bekliyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version