Muhabbit

Glimpse Token’ın Token Ekonomisi Açıklandı!

Glimpse’in token ekonomisini merak ediyor musunuz?

Glimpse

Glimpse token ekonomisi

Sosyal medyanın eğlenceli yüzünü ve NFT’lerin popülaritesini birleştiren bir proje olan Glimpse, Token ekonomisini açıkladı.

Tiktok ve Instagram gibi sosyal medya platformlarına rakip olmak isteyen Glimpse, içerik üreticilerine bu platformların sağlamadığı şeyleri sağlamak istiyor.

Bildiğiniz gibi içerik üreticileri iş birlikleri ve promosyon kampanyaları ile gelir elde ediyor. Instagram ve TikTok gibi platformlar, bu kişilere ödeme yapmıyor.

İşte Glimpse burada devreye giriyor. Platform üzerinde herkes içerik üretebilir ve bunları NFT olarak satışa sunabilir. 2021 yılının başlarında popülerleşen NFT’ler, sanatçılar ve içerik üreticiler arasında hala popüler bir konu.

Glimpse’in farkıysa, içerik üreticilerinin içeriklerini kolay bir şekilde NFT’ye dönüştürebilmeleri olacak. Bunun yanı sıra içerik üreticileri, bu NFT’leri birkaç tıklama ile satışa sunabilecek.

Tahmin edebileceğiniz gibi bu NFT’leri satın alan kişiler, Glimpse üzerinden satın aldıkları NFT’leri tekrar satışa çıkarabilecek.

Glimpse Token

Glimpse, sistemin para birimi olarak kullanılacak tokenı GLMS’e güveniyor. Bu sayede Glimpse, kullanıcılara çeşitli ödüller ve teşvikler sağlayabilecek. Bu durum kullanıcının platforma olan bağlılığını ve katılımını artırmaya yardımcı olacaktır.

Bunun yanı sıra sistem her zaman GLMS fiyatları üzerinden kullanıcılara bilgi sağlayacak. Fakat Glimpse kullanıcıları, itibari para birimlerini veya tercih ettikleri kripto para birimlerini de cüzdanlarına aktarabilecek.

Glimpse Ekosistemindeki Ödüller

Token Ekonomisi ve Dağıtım

GLMS tokenı için yapılacak olan tahsis şu şekilde olacaktır:

GLMS Token için toplam token arzı 360.000.000 ile sınırlandırıldı. Bunun yanı sıra ilk dolaşımdaki arz ise 23.760.000 olacak.

GLMS Token’ın çeşitli kullanım senaryoları ise şu şekilde:

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur

Son Yazılar

Exit mobile version