Muhabbit

Glimpse’nin İlk Beta Kullanıcıları İçin Başvuru Süresi Doldu!

Glimpse 10 Kasım’da yaptığı duyuruya göre 10.000 adet üzeri GLMS “stake” eden kullanıcılar beta sürümüne katılmaya hak kazanacaktı.

Glimpse

Glimpse token ekonomisi

Glimpse’ın 10 Kasım 2021 tarihinde yaptığı duyuruya göre 10.000 adet üzeri GLMS “stake” eden kullanıcılar beta sürümüne katılmaya hak kazandı. Kullanıcıların https://www.glimpsenft.com/staking adresinde “stake” işlemleri 22 Kasım 2021 Pazartesi saat 17:00de sona erdi.

100.000 $GLMS “Stake” Eden Kullanıcılar Token Advisor Olabilir!

Glimpse, Token Advisors Programı başlatacak. Programa göre 100.000 adet GLMS veya daha fazla token sahibi olan kişiler bu programa katılabilecek. Token Advisor olan kullanıcılar, danışma kurulu üyeleri ve geliştirici ekip ile doğrudan etkileşime girebilecek. Bununla birlikte Token Advisor’lar önemli kararlar için oy kullanabilecek ve CEO ile doğrudan iletişime geçebilecek.

Glimpse Nedir?

NFT pazar yeri kurucusu Teddy Kozlowski tarafından başlatılan ve bir sosyal medya platformu olarak tanımlanan Glimpse platformu, paylaşılan her bir “post”un satışa çıkarılabildiği, yani kısacası NFT haline getirilebildiği bir yapıda tasarlanmış durumda.

Bu sayede içerik üreticileri, “influencer”lar ve sporcular gibi birçok kişinin ortaya koydukları ürünleri ya da paylaşımları herhangi bir sınır olmadan NFT haline getirip satışa sunabiliyor.

Detaylı bilgiler Glimpse Türkiye Telegram kanalında!

Siz de Token Advisor olmak isterseniz, buraya göz atabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version