Muhabbit

Goldman Sachs Kripto Para Masasını ETH ile Genişletecek!

Goldman Sachs, vites büyütüyor!

Goldman

Amerika Birleşik Devletleri menşeli yatırım bankası Goldman Sachs, önümüzdeki aylarda Ethereum bazlı ürünleri kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Bu durum, ikinci en büyük kripto para biriminin daha geniş bir şekilde benimsenmesi için zemin hazırlıyor ve kurumun geçmişte dijital varlıklar konusundaki negatif duruşundan ayrılığına işaret ediyor.

Goldman Sachs’ın dijital varlıklardan sorumlu genel müdürü Matthew McDermott, Pazartesi günü yatırım bankasının Ethereum opsiyonlarına ve vadeli işlemlerine doğru bir adım atmak istediğini doğruladı.

Kurumsal Talep Büyümeye Devam Edecek!

Bloomberg News ile yaptığı röportajda McDermott, kripto para birimlerine yönelik kurumsal talebin son zamanlardaki piyasa oynaklığına rağmen büyümeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kurumsal benimseme devam edecek. Fiyat düzeltmelerine rağmen, bu alanla yönelen yeterli ilgiyi görmeye devam ediyoruz.

McDermott, geçen hafta 850 kurumlar yapılan anketin, %10’luk kesiminin kripto para ticareti yaptığını ve %20’sinin alana girmek ile ilgilendiğini söyleyen bir ankete atıfta bulundu.

CoinShares’a göre, Ethereum ürünlerine kurumsal girişler, yalnızca bu yıl yaklaşık 1 milyar $‘a ulaştı.

Goldman, Mayıs ayı başlarında sınırlı bir Bitcoin türevleri alım satım masasını yeniden başlatmıştı. Yeni teklif, bankanın Küresel Para Birimleri ve Gelişmekte Olan Piyasalar bölümüne atanmış. Tahmin edebileceğiniz gibi ürün, McDermott’un dijital varlık birimi tarafından desteklenmektedir.

Goldman’ın dijital varlıkları benimsemesi, bundan çok daha fazlasına dayanıyor. Daha önce bildirilenlere göre, banka kısa bir süre önce önde gelen bir kripto para analiz platformu olan Coin Metrics için 15 milyar $’lık bir yatırım turuna öncülük etti. McDermott, Goldman’ın “stratejik görüşümüze uyan birkaç farklı şirkete de” göz attığını belirtti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version