Muhabbit

Goldman Sachs, Bitcoin Yatırımı İmkanı Sağlayacak!

Goldman Sachs özel müşterilerine Bitcoin hizmeti verecek.

Kripto

Goldman Sachs’ın bu yılın ikinci çeyreğinde özel servet yönetimi müşterilerine Bitcoin ve diğer kripto yatırım araçlarını sunmayı hedeflediği bildirdi. Goldman’ın planlanan kripto para tekliflerinin zamanı hakkında net bilgi olmasa da firmanın bunu yakın vadede sunmayı düşündüğü belirtiliyor.

Hatırlanacağı üzere yakın zaman önce Goldman’ın özel servet yönetimi bölümü için küresel dijital varlıklar başkanı seçilen Mary Rich, yaptığı açıklamada bankanın ikinci çeyrekte yükselen varlık sınıfında yatırımlar sunmaya başlamayı hedeflediğini şu cümleler ile açıklamıştı:

“Biz özel servet müşterileri için ekosisteme düşünceli ve uygun erişimi sunmak için yeni yollar keşfetmek üzere çalışıyoruz.”

Yapılan açıklamada Bankanın, fiziki, türev ve geleneksel enstrümanlar dahil olmak üzere birçok farklı seçeneği değerlendirmeye aldığı bildirildi.

Rich ayrıca, bankanın Morgan Stanley’in sahip olacağı gibi Bitcoin yatırım fonlarının yanı sıra küresel olarak 7-24 işlem gören temel varlık sınıfına benzer yatırım yolları sunabileceğini söyledi.

Goldman’ın yeni özel servet yönetimi işi için, en az 25 milyon $ ’lık yatırıma sahip bireyleri ve aileleri hedeflediği söyleniyor.

Mary Rich yeni gelişme ile ilgili olarak şu ifadelere de yer verdi:

“Bu ekosistemin henüz başlangıç aşamalarındayız. Kimse tam olarak nasıl gelişeceğini veya nasıl bir şekil alacağını bilmiyor. Ancak bunun geleceğimizin bir parçası olmasını beklemenin oldukça güvenli olduğunu düşünüyorum.”

Ortaya çıkan bu yeni gelişmenin, dünyanın önde gelen yatırım bankalarından ikisi olan Goldman ve Morgan Stanley’nin müşterilerinin, milyarderlerin ve dijital para birimi kullananların ilgisini çeken yeni bir varlık sınıfına erişebilecekleri anlamına geldiği belirtiliyor.

Diğer Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version