Muhabbit

Google Cloud ve Tezos Ortaklığı! Google Cloud, Tezos Ağı Üzerinde Doğrulayıcı Olacak!

Google Cloud ve Tezos arasında dev ortaklık. Bu ortaklıkla birlikte Google Cloud bilgi işlem operatörü, Tezos ağında doğrulayıcı olacak.

Google Cloud ve Tezos arasında dev ortaklık. Bu ortaklıkla birlikte Google Cloud bilgi işlem operatörü, Tezos ağında doğrulayıcı olacak. Böylece Google Cloud’un kurumsal müşterileri, ağ üzerinde Web3 uygulamaları oluşturmak için, işlem geçmişlerini doğrulamak ve depolamak için Tezos düğümlerini bünyesinde bulundurabilecek.

Yapılan bu ortaklık neticesinde Google Cloud’un Tezos ağında bir doğrulayıcı olarak çalışması, kurumsal müşterilerin blockchain’i geliştirmesine de fayda sağlayabilecek.

Google Cloud’un Web3 Mühendislik Sorumlusu James Tromans,söz konusu anlaşma hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Biz burada Web3 uygulama geliştiricileri için güvenli bir altyapı sağlama hizmeti veriyoruz. Şimdi de bize duyulan bu güveni, Tezos üzerindeki Web3 uygulamalarına taşıyoruz”

Google Cloud’un Web3 Mühendislik Sorumlusu James Tromans

Google Cloud’un bu hamlesi bu alanda yapmış olduğu ilk hamlesi değil. Bildiğiniz üzere Şirket eylül ayında Ronin ağı üzerinde bir doğrulayıcı olarak çalışmayı onaylamıştı. Sonrasında ise Ethereum geliştiricileri için bir blockchain node barındırma hizmetini devreye almıştı.

BNB Chain de Google Cloud İle Partnerlik Kurmuştu!

Merkeziyetsiz finans (DeFi), metaverse, blok zinciri oyunları ve NFT gibi sektörlerde geliştirilen BNB Chain üzerindeki 1.300’den fazla merkeziyetsiz uygulama (dApps), Google Cloud’ın da desteği almaya başlamıştı.

BNB Chain üzerindeki mevcut projeler, Google Cloud’ın sunduğu veri şifreleme ve gerçek zamanlı zincir üzeri analizlerden faydalanabilmesinin yanında tüm projelerin ölçeklendirilmesi yeşil enerjiye sahip Google Cloud bulut altyapısı ile sağlanabiliyor.

BNB Chain üzerindeki projelere sağladığı faydanın yanında kurulan bu partnerlik ile birlikte; BNB Chain ekosisteminde girişimler yapmak isteyen Web3 geliştiricileri de Startups Cloud Program’a (Girişimci Bulut Programı) erişim sağlayabiliyorlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla NFT Haberleri İçin: NFT Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version