Muhabbit

Google Finans, Kripto Paraları Ekledi!

Google kripto para dünyasına bakışını değiştiriyor olabilir mi?

Google çoğu zaman kripto para dünyasına karşı bir duruş sergilemesiyle biliniyor. Ancak son hamlesi Google’ın da kripto para dünyasını benimsemeye başladığının göstergesi olabilir.

Google Finans, “Piyasaları Karşılaştır” bölümüne “Kripto” seçeneğini ekledi. Kripto seçeneğinde lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) yanı sıra Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) yer alıyor. Türk lirası pariteleriyle fiyat bilgileri bu bölümden karşılaştırmalı olarak gözlenebiliyor.

2020 yılında “Bitcoin” avıyla gündeme gelen Google, Bitcoin karşıtı duruşunu değiştirmeye karar vermiş olabilir. 2021 yılıyla birlikte kripto paraların fiyat ve benimsenme açısından yükselişe geçmesinin etkisi olabilir. Özellikle de kripto para dostu tarayıcı Brave’e karşı pazar payını kaybederken…

Kripto para dünyasında yavaş yavaş “dostane” tavırlar göstermeye başlayan Google, bu adımıyla da tabii ki farklı eleştirilerin odağı hâline geldi. Eleştirilerin sebebi ise eklenen kripto paralardı. Bitcoin ve Ethereum’un ve hatta Litecoin’in eklenmesini normal gören kripto para yatırımcıları, Bitcoin Cash’in eklenmesini doğru bulmadı.

İlk 10 kripto para birimi (Muhabbit)

Geçtiğimiz günlerde ilk 10 kripto para birimi listesinden düşen, bir zamanların gözdesi Bitcoin Cash’in neden Google tarafından eklendiği bilinmiyor. Google’ın hangi parametrelere göre eklenecek olan kripto para birimlerini seçtiği de bilinmiyor.

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version