Muhabbit

Gözler OKX’e Çevrildi! OKB Grafiğindeki Teknik Göstergeler!

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

okb fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda OKX borsasının coini olan OKB’yi inceleyeceğim. Markette yaşanan hareketlilik can sıkarken, borsa coinlerine gözler dönmüş durumda. Güvenli liman olarak görünen borsa coinleri, yaşanan son olaylardan sonra yatırımcılarını tedirgin etmekte. OKB grafiğini teknik açıdan incelerken olası fiyat hareketlerine değineceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

OKB Fiyat 11 Kasım 2022

Kasım ayı içerisinde 24,15 dolar seviyesine kadar yükselen OKX, şu an 19,26 dolar seviyesinde işlem görmekte. 19 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gören OKX, yakından takip edilmeli.

OKB Grafik 11 Kasım 2022

OKB fiyat grafiği 11.11.2022. 4 Saatlik grafik, veriler OKX borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik, OKX borsasının OKB/USDT paritesine aittir. 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafikte, destek ve direnç bölgeleri bulunmakta. Fiyatın, 17,5 dolar seviyesinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

OKB Analiz 11 Kasım 2022

Destek ve direnç bölgelerini her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla takip ediyoruz. OKB grafiğini son olarak 31 Ekim 2022 tarihinde incelemiştik. 17,5 dolar seviyesinin altında işlem gören OKB için ”17,5 dolar direnç seviyesinin aşılması durumunda, fiyatın üzerindeki baskı azalacaktır ve yükselişin önündeki engel kalkacaktır.” şeklinde yorumlamıştım. 17,5 dolar bölgesinin aşılmasıyla 24,15 dolar seviyesine kadar yükselen OKB, %35 oranında değer kazandı. 31 Ekim 2022 tarihli OKB fiyat analizini okumak için buraya tıklayınız.

FTX tarafında yaşanan gelişmeler markete oldukça büyük bir zarar verirken OKB, 17,5 dolar destek seviyesine kadar geriledi. Bildiğiniz gibi 17,5 dolar seviyesini uzun bir süredir takip etmekteyiz. Oldukça güçlü bir seviye olan 17,5 dolar bölgesi, geçmiş hareketlerinde güçlü bir tepki bölgesi olarak çalıştı. Şu an 19 dolar destek seviyesinin üzerinde fiyat hareketini sürdürmesi olumlu bir gelişme, destek seviyesinin kaybedilmesi durumunda 17,5 dolar seviyesi tekrar test edilecektir.

OKB Yorum 11 Kasım 2022

Markette yaşanan sert düşüş, bir kez daha stop kullanmanın önemini gösterdi. Açılacak işlemlerde stop kullanmak oldukça önemli olacaktır.

OKB grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

OKX hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Ayrıca TradingView üzerinde OKB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version