Muhabbit

Grammy Ödüllü Ünlü Rock Grubu, Fan Token’ı Çıkarıyor!

Grup, daha önce yayınlanmamış materyalleri dağıtmak için kripto para birimi token’ları kullanacak.

Grammy Ödüllü Amerikan pop rock grubu “Portugal. The Man“, Ethereum tabanlı paltfom Rally Network’te hayran odaklı bir kripto para birimi çıkarıyor. PTM Coin olarak bilinen yeni token’ın, hayranlara canlı yayın partisi, daha önce yayınlanmamış şarkılar dahil olmak üzere çeşitli etkinliklere ve avantajlara özel erişim sağlayacağı bildiriliyor.

Portugal.The Man, Amerika Birleşik Devletleri’nde tahmini olarak 5 milyon ve dünya çapında ise milyonlarca kopya satan 2017 yılının hit single’ı “Feel It Still” şarkısı ile tanınıyor. Grubun kurucuları arasında John Gourley, Zach Carothers, Kyle O’Quin, Zoe Manville, Jason Sechrist ve Eric Howk bulunuyor.

PTM Coin, sanatçıların ve içerik oluşturucuların kişiselleştirilmiş yaratıcı token’ları oluşturmalarına olanak tanıyan, Ethereum yan zinciri üzerine kurulmuş bir dijital varlık platformu olan Rally Network platformunda oluşturuluyor.

Grubun baş şarkıcısı John Gourlay, hayranları için bir kripto para birimi başlatma kararının, taraftarlarının kendilerine sahiplik duygusunun yanında onları topluluğun büyümesini teşvik etme arzusuyla motive ettiğini dile getirdi. Gourlay ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“PTM her zaman izleyicilerimizle doğrudan bağlantı kurmakla ilgili olacaktır. Ayrıca PTM topluluğumuzu kucaklamamıza izin verecek, aynı zamanda onlara yaptığımız işte gerçek sahiplik deneyimleme fırsatı verecek.”

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Rally’nin kurucu ortağı Kevin Chou, PTM Coin’in piyasaya sürülmesinin, bugüne kadar kripto para birimi alanında düzenlenen en önemli sanatçı sosyal token’ı lansmanı olduğunu belirtiyor. Bunun yanında küresel bir sanatçının ilk kez topluluklarıyla yayınlanmamış ve canlı sunum yapmak için ortaklık kurduğunu dile getiriyor.

Taraftar token’ları, 2020 yılında büyüyen bir trend olarak ortaya çıktı. Taraftar token’larının ayrıca sanatçıların ve içerik oluşturucuların blok zincirindeki token ekonomileri aracılığıyla sanal topluluklar oluşturmasına izin verdiği biliniyor.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version