Muhabbit

Grayscale 13 Milyar $ Barajını Aştı! Bitcoin Varlıkları Dudak Uçuklatıyor!

14 Aralık’ta gerçekleşen güncelleme ile birlikte şirketin kontrolündeki varlıklar 13 Milyar $ sınırını aşmış durumda.

grayscale

Grayscale Investment, kontrolü altında bulundurduğu varlıkları artırmaya devam ediyor.

14 Aralık’ta gerçekleşen güncelleme ile birlikte şirketin kontrolündeki varlıklar 13 Milyar $ sınırını aşmış durumda.

Şirket tarafından yapılan düzenli güncellemeler ile birlikte bulundurduğu varlık miktarı açıklanıyor. Son güncelleme ile birlikte yeni bir rekor kırılmış görünüyor.

10 Milyar $’ın Üzerinde Bitcoin

Grayscale’in kontrolünde toplamda 10.82 Milyar $’lık Bitcoin bulunduruyor. Ek olarak 1.72 Milyar $’lık ETH bulunduran şirketin en büyük yatırımlarını bu iki kripto para birimi oluşturuyor.

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ve Ethereum Trust ürünü ile birlikte yatırımcılarına farklı hizmetler sunan şirket, aynı zamanda farklı altcoin yatırımları da bulunduruyor.

74 Milyon $ civarında Litecoin (LTC), 58 Milyon $’lık Bitcoin Cash (BCH), 74 Milyon $’lık Ethereum Classic (ETC) ile birlikte XRP, XLM ve ZEC yatırımları da bulunan şirket, toplamda 13 Milyar $’lık kripto para birimini kontrolünde bulunduruyor.

10 Aralık’ta yapılan güncelleme ile birlikte 131,444 ETH alım yapan şirket Ethereum tarafındaki yatırımlarını hızla artırmaya devam ediyor. New York merkezli şirket, Digital Currency Group’un alt şirketi olarak öne çıkıyor.

Ethereum’a Olan İlgi Artıyor

Grayscale Investment Direktörü Michael Sonnenshein, Bloomberg’ verdiği demeçte Ethereum’a olan ilginin artışından bahsetti. 2020 yılı ile birlikte kurumsal yatırımcı tarafında Ethereum’a olan ilginin arttığına değinen Sonnenshein, sadece Ethereum yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar bulunduğunu açıkladı.

4 Aralık’ta yapılan röportajdan yaklaşık 6 gün sonra Grayscale, 131,444 ETH alımı gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

Grayscale gibi son sürat kripto para alımlarına devam eden şirketler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Ethereum haberleri için: Ethereum Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version