Muhabbit

Grayscale LINK Trust Hizmeti Vermeye Başlayacak!

Grayscale, ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor!

Grayscale

Grayscale Investments’tan ortaya çıkan bilgilere göre, Chainlink Trust dahil olmak üzere bir dizi yeni ürün piyasaya sürülecek.

Delaware Eyaleti Şirketler Departmanı’na göre, 18 Aralık tarihinde Grayscale Chainlink Trust başlatılmış. Bu arada aynı gün, Basic Attention Token Trust, Decentraland Trust, Livepeer Trust ve Tezos Trust’ı da başlatılmış.

Fakat henüz Grayscale, bu başlatılan ürünler hakkında herhangi bir açıklama yapmış değil. Trust fonu başlatan şirketin adı “Delaware Trust Company” olduğu için, bazı insanlar bu şirketin Grayscale olmadığını da düşünüyor.

Bununla beraber, Delaware Trust Company, Grayscale’ın internet sitesinde resmi bir servis sağlayıcısı olarak listelenmiş bir şirket.

Yine de, yeni Trust’ların başlatılması kesin değil. Bildiğiniz gibi Grayscale, Ekim ayında Filecoin için bir Trust oluşturdu ancak henüz halka açıklanmadı.

Bu Trust’ların başlamasından birkaç hafta sonra, Grayscale CEO’su ve kurucusu Barry Silbert istifa etmişti. Silbert’in istifasını takiben, Michael Sonnenshein, şirketin başına geçti. Sonnenshein’in şirket için izleyeceği yol ise henüz belli değil.

Grayscale, en son Ekim 2018’de Stellar Lumens için bir dosyalama yapmıştı. Bu dosyalamadan altı hafta sonra Stellar Lumens Trust, halka açıklanmıştı.

Twitter’da yapılan tartışmalar ise, Chainlink’in fiyatıyla ilgiliydi. Grayscale’ın Trust fonu oluşturmasının Chainlink’in fiyatına nasıl bir katkı yapacağını konuşan kullanıcılar, heyecanlı bir profil izliyor.

Bitcoin Collector isimli bir Twitter kullanıcısı ise, “Grayscale’ın ne kadar satın alma gücüne sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat henüz haber resmi olarak doğrulanmadı.” dedi

Bildiğiniz gibi Chainlink piyasa değeri açısından Bitcoin Cash’i geride bırakarak 9 milyon $’lık bir piyasa değeri ile 8.liğe kadar yükseldi. O günden beri LINK, 2.3 milyar $ değer kaybederek 9.luk koltuğuna tekrardan oturdu.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version