Muhabbit

Grayscale Son 30 Günde 40 Binden Fazla BTC Aldı!

Son 30 günde kontrol ettiği varlıkların arasına 40,745 BTC ekleyen Grayscale, son 7 günde 16,445 adet Bitcoin satın aldı. Son 1 günlük süreçte ise şirket tamı tamına 7,808 BTC’yi fonlarına ekledi.

grayscale

Grayscale Investment son 30 gün içinde 40,000 Bitcoin satın aldı.

Unfolded’a göre son 30 günde kontrol ettiği varlıkların arasına 40,745 BTC ekleyen Grayscale, son 7 günde 16,445 adet Bitcoin satın aldı. Son 1 günlük süreçte ise şirket tamı tamına 7,808 BTC’yi fonlarına ekledi.

İlginizi Çekebilir: İlk 100 Kripto Para Birimi

Yapılan son eklemeler ile birlikte şirketin kontrolü altındaki Bitcoin miktarı 490,000’e yaklaşmış durumda.

Grayscale

En büyük Bitcoin yatırımcısı olarak öne çıkan Grayscale, Bitcoin Trust ürünü ile kurumsal yatırımcılara hitap etmekte. Son dönemde attığı adımlar ile birlikte kripto para piyasasının en büyük aktörlerinden biri haline gelen Grayscale, yatırımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

5 Kasım verilerine göre Grayscale kontrolündeki Bitcoin varlıklarının değeri 7.25 Milyar $’ı aşmış durumda.

Şirket halihazırda farklı kripto paralar için de Trust ürününü sunmakta.

Grayscale

Trust ürünleri ile kurumsal yatırımcıların en çok tercih ettiği şirketlerden biri haline gelen Grayscale, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, XRP, Zcash gibi farklı kripto paralar için de ürünler sunmakta.

Bitcoin Trust’ın ardından en büyük paya sahip ürün ise Ethereum Trust olarak öne çıkıyor. 1 Milyar $’ı aşan Ethereum varlığı ile Ethereum Trust ürününü kurumsal yatırımcılara sunana şirketin kontrolü altındaki varlıkların toplam değeri 8.6 Milyar $’ı aşmış görünüyor.

Kurumsal Yatırımcılar

Kurumsal yatırımcıların kripto paralara olan ilgisinin artışa geçtiği nerdeyse herkes tarafından bilinen bir gerçek. Yatırımcıların ilgisi arttıkça kurumsal yatırımcılar için ortaya konan çözümlerin sayısı da artıyor. Grayscale’in Trust ürünü de bu araçların başında geliyor.

Square, Micro Strategy, Grayscale Investment, Galaxy Digital gibi birçok şirketin yatırım portföyünde yüklü miktarda kripto para tuttuğu biliniyor.

Güncel rapora göre piyasa değeri açısından Goldman Sachs’ı geride bırakan Square, geçtiğimiz haftalar 50 Milyon $’lık Bitcoin yatırımı yaptığını açıklamıştı. Şirketin toplam varlığının yüzde 1’ini oluşturan Bitcoin varlıkları önümüzdeki dönemde payını daha da artırabilir görünüyor.

Krumsal yatırımcıları kripto para piyasasına olan ilgisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı 15,000 $’ı aşan Bitcoin’in yükselişinde kurumsal yatırımcıların payı var mıdır?

Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version