Muhabbit

Grayscale Varlıkları 1 Haftada 3 Milyar Dolardan Fazla Arttı!

Yeni güncelleme ile birlikte 3.4 Milyar $’lık yeni varlık açıklayan Grayscale, kontrolü altındaki varlıkları 16.4 Milyar $ seviyesine çıkardığını açıkladı.

grayscale

Grayscale Investment, yatırımlarını büyütmeye devam ediyor.

Yeni güncelleme ile birlikte 3.4 Milyar $’lık yeni varlık açıklayan Grayscale, kontrolü altındaki varlıkları 16.4 Milyar $ seviyesine çıkardığını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruda 13 Milyar $’lık varlığı bulunduğunu belirten Grayscale, son bir haftada gerçekleştirdiği yeni alımlar ile payını artırmaya devam ediyor.

Paylaşılan son güncellemeye toplamda 14.1 Milyar $’lık Bitcoin’i bulunduğunu açıklayan şirketin varlıklarının büyük kısmını Bitcoin oluşturuyor.

Şirketin en büyük ikinci yatırımı ise Ethereum tarafında. Toplamda 1.81 Milyar $’lık ETH yatırımı bulunan şirket, farklı altcoinlere de yatırım yapmış durumda. Şirketin varlıkları arasında Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, XRP, XLM ve Zcash e bulunuyor.

Son dönemde SEC ile başı belada olan XRP ve Ripple tarafında da yatırımı bulunan şirket, BTC ve ETH’a oranla çok daha küçük bir XRP fonu bulunduruyor. 10.3 Milyon $’lık XRP yatırımı bulunduğu belirtilen şirketin bu noktada nasıl bir adım atacağı ise bilinmiyor.

XRP Trust ürünü için elinde XRP, bulunduran şirketin SEC tarafından açılan daba sonrası fonları elinden çıkarması olasılık dahilinde görünüyor.

Bitwise tarafında XRP yatırımının sonlandığı açıklanırken, ABD merkezli birçok şirketten de benzer açıklamalar gelmişti. Coinbase tarafında da olası bir delist kararının bugün açıklanması beklenirken, henüz bir netlik bulunmuyor.

Grayscale haberleri için: Grayscale Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version