Muhabbit

Grayscale ve CoinDesk Ortaklık Kurdu!

Grayscale ve CoinDesk iş birliği yapıyor!

Grayscale

Dünyanın en büyük dijital para varlık yöneticisi Grayscale Investments ve CoinDesk Inc.’in bir yan kuruluşu olan CoinDesk Index, yeni ve çeşitlendirilmiş bir yatırım ürünü olan Grayscale DeFi Fund’ın ve CoinDesk DeFi Index’in lansmanını yaptı.

Grayscale DeFi Fund, yatırımcılara CoinDesk DeFi Index aracılığıyla sektör lideri DeFi protokollerinden oluşan bir ürün gamı sunuyor. Grayscale DeFi Fund, şirketin on beşinci yatırım ürünü ve ikinci çeşitlendirilmiş fon teklifi olarak kayıtlara geçti.

Grayscale CEO’su Atılan Adımdan Memnun!

Grayscale Investments’ın CEO’su Michael Sonnenshein, “Grayscale, yatırımcıların dijital varlık ekosisteminin yeni ve heyecan verici bölümlerine erişmeleri için fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Merkezi olmayan finans protokollerinin ortaya çıkışı, finansal hizmetler sektörünün geleceğini yeniden tanımlayabilecek teknolojilerin açık örneklerini teşkil ediyor. Grayscale’ın güvenilir ve sektör lideri yatırım ürünleri aracılığıyla yatırımcılara DeFi’ı sunmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

CoinDesk DeFi Index, DeFi protokollerinin geniş tabanlı ve karşılaştırmalı verilerini sunmayı amaçları. Index, piyasa değeri açısından popüler olan DeFi varlıklarını içerir.

1 Temmuz 2021 itibarıyla Index, aşağıdaki varlıklardan oluşuyordu.

CoinDesk Index’in Genel Müdürü Jodie Gunzberg, “Bu ortaklık, kurumsal düzeyde dijital para endeksleri oluşturmadaki liderliğimizi gözler önüne seriyor. Bu iş birliği sayesinde yatırımcılara merkezi olmayan finans ürünleri hakkında veriler ve araçlar sunacağız.” dedi.

Grayscale ve CoinDesk Index’in sunduğu fon an itibarıyla bireysel ve kurumsal yatırımcılar için açık.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version