Muhabbit

Grayscale Yarım Milyon Adet Bitcoin’e Sahip!

Grayscale, Bitcoin almaya devam ediyor!

Grayscale

Kripto fon yöneticisi Grayscale Investments, şu anda Bitcoin Trust’ta 500.000’den fazla Bitcoin tutuyor.

16 Kasım tarihli bir gönderiye göre, şirket şu anda 8.35 milyar $ değerinde Bitcoin’e sahip. Bu rakam, Bitcoin’in olağanüstü arzının ve piyasa değerinin %2.69’una denk gelmekte.

Ancak Chainalysis, 3.7 milyon BTC’nin kayıp olduğunu söylediği için Grayscale aslında Bitcoin’in dolaşımdaki kalan arzının %3.37’sine sahip olabilir.

Düzenlenmiş bir fonun güvenliği yoluyla kripto para satın almak ve tutmak için bir prim ödemeye hazır olan kurumsal yatırımcılara hitap eden Grayscale Bitcoin Trust’taki hisseler şu anda her biri 15.62 $ değerinde Bitcoin’i temsil etmekte. Ancak bu Bitcoin’ler 18.86 $ fiyatından satılıyor.

Grayscale Bitcoin Trust, 2020 boyunca agresif bir şekilde Bitcoin biriktirdi ve fonun elinde tuttuğu BTC miktarı son altı ayda neredeyse %50 arttı. Bu 7 yıl önce başlatılan bir fon için 2020’de dik bir yükseliş ve kurumsal ilginin çığ gibi yükseldiğini göstermekte.

Geçen hafta fon, 215 milyon $ değerinde 15.907 BTC alarak, haftalık en büyük girişini bildirdi.

Şirket, Ethereum Trust üzerindeki alımlarını da 2020 senesi boyunca arttırdı. ve şu anda kabaca 1.175 milyar $ değerinde Ether tutuyor. Bu rakama bakacak olursak, şirket kabaca Ethereum’un tüm arzının %2.24’ünü elinde barındırıyor.

Grayscale’ın Sahip Olduğu Dijital Varlıklar

Daha fazla Bitcoin haberi için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version