Muhabbit

Grayscale Yeni Kripto Paraları Araştırmaya Başladı!

Grayscale, birkaç yeni kripto parayı araştırmaya başladığını açıkladı.

grayscale

Kurumsal varlık yöneticisi Grayscale, kripto para ürünleri için şu anda 13 farklı varlığın daha değerlendirildiğini duyurdu.

18 Haziran tarihinde açıklanan varlıklar: 1INCH, Banco, Curve, Kava, Kyber Network, Loopring, Polygon, Ren, Universal Market Access ve 0x olarak yer aldı. Gördüğünüz gibi incelenen varlıklar, ağırlıklı olarak DeFi alanından.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Yüksek hızlı ölçeklenebilir blockchain ağları Solana, Near ve Dfinity’nin yerel tokenleri de şirketin dikkate aldığı kripto para birimleri listesine eklendi.

Yeni kripto varlıkları, Grayscale tarafından incelenen kripto para sayısını 31’e çıkartıyor. Şirket an itibarıyla 13 farklı varlığın performansını takip eden ürünleri, kullanıcılarına sunuyor.

İncelenen Her Varlık Bir Ürüne Dönüştürülmeyecek!

Grayscale, “değerlendirilmekte olan her varlık, yatırım ürünlerine dönüştürülmeyecek” şeklinde açıklama yaptı. Bildiğiniz gibi Grayscale daha önce Cardano, Eos ve Tezos gibi varlıkları incelemişti fakat yatırım ürününe çevirmemişti.

Yatırım şirketi, 17 Mart tarihinden Basic Attention Token, Chainlink, Decentraland, Filecoin ve Live Peer için ürünler sunan beş yeni tröst tanıttı. Bu beş tröst şu anda Grayscale’ın yönetimi altındaki varlıklarının yalnızca %0.1’ini temsil ediyor.

CoinShares’a göre, Grayscale’ın tröstleri, kurumsal kripto para yatırım ürünlerinde yönetilen toplam 44.3 milyar $’lık varlığın %75’ini temsil etmekte.

Grayscale Bitcoin Trust, Grayscale’ın toplam yönetimi altındaki varlıklarının %73’ünü temsil ediyor.

Firmanın Ethereum Trust’ı da bu yıl büyüme kaydetti ve yönetilen sermayenin yaklaşık %22’sini temsil etti. Grayscale tarafından yönetilen diğer tüm tröstler, şirketin toplam yönetimi altındaki varlıkların %5’ini temsil etmekte.

2021’in başından bu yana, Grayscale’ın tröstlerine 2,3 milyar $’dan daha fazla yatırım yapıldı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version