Muhabbit

Grayscale’den Coin Center’a 1 Milyon Dolarlık Bağış!

Grayscale Investments, düşünce kuruluşu Coin Center’a 1 milyon dolarlık bağışta bulundu.

grayscale 800x400

Grayscale Investments, Washington DC merkezli düşünce kuruluşu Coin Center’a 1 milyon dolarlık bağış yaptı. Bugün (25.01.2021) yapılan açıklamada direkt yapılan bu bağışın yanı sıra kripto para politikaları odaklı firmaya 1 milyon dolara kadar ek bağışta bulunacağı da yer alıyordu.

Coin Center genel müdürü Jerry Brito, “Grayscale’in bu cömert bağışıyla birlikte bizi destekleyen birçok kişi ve firmanın cömert bağışlarına da minnettarız.” dedi. Ayrıca, “Washington’da herkesin yararlandığı kamu malları olan açık kaynak kripto para birimi network’lerinin sesinin duyulmasını sağlamak için varız.” dedi.

“Topladığımız fonlar, ekosistemin olgunlaşmaya ve büyümeye devam etmesini sağlamak ve ekibimizin elinden gelen her şeyi yapmasına yardımcı olmak adına çok önemli.”

Coın Center genel müdürü Jerry Brıto




Coin Center’ın geçtiğimiz ay Amerika Birleşik Devletleri başkanlık koltuğunda Donald Trump otururken açıklanan cüzdan düzenlemelerinde önemli bir rol oynadığı bilinmekte. Amerika Birleşik Devletleri yeni hükümetinin kurulma aşamasında birçok değişiklik öngörülmekte ancak cüzdan düzenlemeleriyle alakalı olarak açıklanan önerinin akıbetinin ne olacağı şu an için bilinmiyor.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu gibi kurumların başına yeni isimlerin atanması bekleniyor. Atanması beklenen isimlerin ise kripto para camiasında deneyime sahip olan politika yapıcılar olduğu belirtiliyor.

Grayscale’in bağışı, yeni bir yönetimin temellerinin atılmasından günler sonra gerçekleşti. Kripto para camiasında deneyimli isimlerin önemli görevlere aday gösterilmesi ve Grayscale bağışı gibi birçok gelişme, ilerleyen günlerde Amerika Birleşik Devletleri’nde ve dolaylı olarak tüm dünyada kripto para düzenlemelerinde önemli adımların atılacağının bir göstergesi olabilir.

Daha fazla Grayscale haberi için: Grayscale Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version