Muhabbit

Greenidge İlk Halka Açık Madencilik Firması Olmayı Planlıyor!

Elektrik santrali sahibi olmak ve kripto para madenciliği mi? Neden olmasın?

Greenidge

Greenidge Generation Holdings, bugün yaptığı bir duyuruda, elektrik santraline sahip olan ilk halka açık Bitcoin madencilik şirketi olmayı planlıyor!

Greenidge, Upstate New York’da bir madencilik ve enerji üretim tesisi olan Greenidge Generation LLC’yi bünyesinde barından bir holding şirketidir. Şirket, Support.com ile belirli koşullara tabi olarak birleşme yolu ile Nasdaq’da listelenmeye hazırlanıyor. Birleşmenin tamamlanması halinde Support.com, Greenidge’in yüzde yüz iştiraki haline gelecektir.

Greenidge Holdings’in CEO’su Jeff Kirt, “Bu birleşme, Bitcoin madenciliği ve düşük karbonlu uygun fiyatlı enerji üretimi için attığımız önemli adımlardan biri.” dedi.

Support.com’un başkanı ve CEO’su Lance Rosenzweig’e göre bu işlem, “Greenidge’in başarılı işine ek finansman sağlayacak ve büyüme planlarını finanse edebilmeler için halka açık bir şekilde işlem görmelerine olanak sunacak.”

Greenidge’in doğal gaz santrali şu anda 19 MW’lik bir kapasitede madencilik gücü sunuyor. İddialara göre bu kapasite, 2021’in 2. çeyreğinin sonunda 41 MW’a kadar yükselecek. Önümüzdeki yılın sonunda bu rakamın 85 MW’a ulaşması bekleniyor.

Şirketin amacı, büyüyen Bitcoin pazarının kârlılığından yararlanmak. Son 12 ayda yaklaşık 4.000 $’dan 60.000 $’ın üzerine çıkan Bitcoin’in performansından etkilenmemek elbette mümkün değil.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version