Muhabbit

Güney Kore’de Blockchain İle İlgili TV Dizisi Başlayacak!

Pumping Time isimli dizinin çekimlerine kısa sürede başlanacağı bildirildi.

Güney Kore muhabbit

Güney Kore’de, prodüksiyon planlaması ve yatırımı K-Play Content tarafından, ana drama prodüksiyonu ise Koreli Jamstone Film tarafından yapılacak olan kripto para ve blockchain teknolojisi ile ilgili konulara sahip TV dizisi başlayacak. Jamstone Film tarafından yönetilecek, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki firmalarla işbirliği içinde çekilecek olan dizinin çekimlerine 2021 yılının ilk aylarında başlanacağı bildirildi.

Financial News tarafından yayımlanan habere göre, geçici adı “Pumping Time” olan dizinin, her biri 20 bölüm olmak üzere toplam 10 sezon olarak planlanıyor. Yapımcılar, her bölümün 30 dakikalık bir süreye sahip olacağını tahmin ediyor.

Yapılan açıklamaya göre Jamstone Film bölüm başına 2,7 milyon dolarlık iddialı bir bütçe ayıracak. Drama konulu dizinin hikayeleri hakkında tam ayrıntı verilmemiş olsa da, yapımcılar, kripto paralar ile ilgili sahtekarlıklar, blockchain teknolojisi ve merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) gibi öne çıkacak konular hakkında bazı ipuçları veriyor.

Financial News, Güney Kore, Çin ve ABD’den en iyi film yıldızları ile çekimlerde çalışmak için hâlihazırda görüşmelerde bulunulduğunu ve mevcut kripto para birimi endüstrisindeki ünlülerin daha fazla eğlence için kamera karşısına geçeceğini iddia ediyor.

Yapımcılar bunun yanında  insanları bu konuda eğitmek için kripto para ve blockchain teknolojisi konularını içeren fragmanlar başlatmayı beklediklerini de belirtti.

Yapılacak olan bu organizasyonun benzerleri Güney Kore‘de daha önce de yapıldı, ancak bu, büyük bir bütçe ayrılan ilk film olarak öne çıkıyor. 23 Temmuz 2020’de bir pop şarkıcısı ve aktris olan Cho Hyun-young, kurgusal bir yerel kripto para borsasına yapılan baskının yer aldığı kripto temalı bir dizinin kadrosunun yeni üyesi olarak açıklanmıştı.

Çekimlerine Ocak 2021 yılında başlanacak olan Pumping Time’ın, yıl içerisinde yayına gireceği bildirildi.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version