Muhabbit

HashKey, Kripto Para Portföyü Yönetmek İçin Hong Kong’dan Onay Almayı Başardı!

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu, HashKey için onay verdi!

Kripto paralar her geçen gün benimsenmeye devam ederken, kripto para fonları da bu büyümede rol oynayan önemli faktörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bugün ise Hong Kong cephesinden kripto para fonlarına yönelik önemli bir hamle geldi.

Hong Kong merkezli HashKey Capital şirketi, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’ndan (SFC) 9 varlık yönetimi lisansı aldıktan sonra artık yüzde 100 kripto para odaklı yatırım portföyleri yönetebileceğini kamuoyuna duyurdu.

Huobi ve MaiCapital Şirketleri de Hong Kong’dan Lisans Almıştı!

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun verilerine göre HashKey şirketi, Huobi ve MaiCapital şirketlerinin içinde olduğu Hong Kong’ta az bulunan lisanslı kripto para yöneticilerine katılmış oldu.

HashKey Grup Başkanı Dr. Xiao Feng konuyla ilişkili olarak vermiş olduğu bir basın açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

“Bu tip 9 lisans yükseltmesi, Hong Kong ve Asya genelinde blok zinciri topluluğunu teşvik etme ve ilerletme taahhüdümüzü destekler nitelikte.”

Dr. Xiao Feng

Hatırlayacağınız üzere 2022 yılının başında HashKey şirketi 360 milyon dolarlık yeni bir blok zinciri fonu toplamayı başarmıştı. Şirket söz konusu bu fonlarla popüler Polkadot blok zinciri ve merkeziyetsiz borsa olarak bilinen dYdX gibi önde gelen projelere yatırım yaparak kamuoyunda yankı uyandırmayı başarmıştı.

İlginizi çekebilir: Huobi, Britanya Virjin Adaları’ndan Lisans Aldı!

Daha fazla Web3 haberi için: Web3 Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version