Muhabbit

Hayden Adams Tweet Attı UNI Uçtu!

Hayden Adams’ın tek bir tweeti UNI’yi coşturdu!

Hayden Adams

Uniswap’ın kurucusu Hayden Adams, dün attığı Uniswap V3 tweeti ile birlikte Uniswap’ın fiyatını uçuşa geçirdi.

Bildiğiniz gibi şu anda V2 sürümünde olan popüler merkezsiz borsa, yakın bir zamanda V3 sürümüne geçerek bazı sorunların üstesinden gelmeyi planlıyor.

Henüz kesin olmasa da, Uniswap V3 bir Layer 2 çözümü olarak yüksek işlem ücretleri ve slipaj sorunlarının üstesinden gelecek. Bunun yanında 2021 yılının gözbebeği NFT’ler de Uniswap geliştiricilerinin gözünden kaçmamış. İddialara göre Uniswap V3 NFT desteğini de içinde barındıracak.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Bazı kripto figürleri tarafından Mayıs ayı içinde geleceği tahmin edilen güncelleme, bu yıl içinde kesin olarak piyasaya sürülecek.

Hayden Adams ise Twitter’dan, “Uniswap V3’ün detayları hakkında bir hafta daha konuşmazsam delireceğim.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Tahmin edebileceğiniz gibi bu açıklama Uniswap’ın fiyatını ciddi oranda artırdı. Adams’ın tweetinden önce 29 $’dan işlem gören UNI, tweetten sonra, 35 $’a kadar yükseliş gösterdi.

UNI/USD Fiyat Grafiği. Kaynak: TradingView

UNI’nin yaşadığı bu artış, V3 sürümü ile doğrudan bağlantılı. Yüksek işlem ücretleri ve düşük işlem hızları, sıradan kullanıcılar için DeFi protokollerini anlamsız bir hale getiriyor. Eğer Uniswap, vadettiği güncellemeyi tam anlamıyla yerine getirirse, grafik anlamında çok güçlü bir çıkış yapabilir.

Halihazırda 17 milyar $’lık piyasa değeri ile en değerli 10 kripto para birimi sırasına adını 8. sıraya yazdıran kripto para birimi, yükselişini devam ettirecek gibi görünüyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version