Muhabbit

Hayır Kurumu Blockchain Teknolojisinden Yararlanıyor!

Blockchain destekli bağış etkinlikleri mi? Neden olmasın?

Blockchain

Eylül ayının başlarında, hayır kurumlarına fon sağlamak için blockchain teknolojisinden yararlanmak isteyen Global Field Day isimli yeni bir girişimin duyurusu yapıldı.

İki ay sürecek bir etkinliğin parçası olarak, World Youth Horizons, Global Entrepreneurship Network ve Laudato Tree için para toplamak amacıyla farklı sektörlerden çeşitli isimler ve ünlüler sanal bir fitness yarışmasında rekabet etmek için bir araya gelecek.

Priceline.com’un Kurucusu Jeff Hoffman, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

World Youth Horizons’ı düzenlememizin sebebi, ABD’deki çocukların ufkunu dünya çapında genişletmek ve onlara her zaman bir alternatif olduğunu göstermektir. Biz bu çocuklara, her zaman farklı bir yolun olabileceğini göstermek istiyoruz.

Dernek, ünlüler ve ödül platformu Raiinmaker tarafından desteklenmektedir.

Kampanyanın bir parçası olarak, çeşitli ünlüler, sporcular ve influencer’lardan oluşan beş takım, üç sanal fitness mücadelesinde yarışacak. Toplamda 30 gün sürecek etkinliğin sonunda, seçilen hayır kurumuna tam 100.000 $’lık bağış yapılacak.

Bağış Etkinliği Blockchain Teknolojisinden Yararlanan Raiinmaker’dan Yararlanıyor!

Etkinlik, hem sosyal medyada hem de bağışları takip etmeye yardımcı olmak için blockchain teknolojisinden yararlanan Raiinmaker uygulaması aracılığı ile yayınlanacak.

Katılımcılar, etkinliğin mümkün olduğu kadar çok insana ulaşmasına katkıda bulunmak için ünlülere, sporculara ve influencer’lara meydan okuyacaklar.

Eski WWE güreşçisi Mojo Rawley gibi ünlü isimler de etkinlikte yer alırken, proje an itibarıyla tüm dünyadan destek alıyor.

23 Ağustos ile 22 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak olan etkinliğin ilk gösterimi 9 Eylül tarihinde Fox Sports‘ta yayınlandı.

Rainmaker CEO’su ve Kurucusu JD Seraphine, şu açıklamaları yaptı:

Kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu sebeple #GlobalFieldDay’in odak noktası, karşılaştıkları zorlukları çözmek için dünyanın dört yanında adım atan gençlerdir.

Bir dizi engeller ve gereksiz adımlar atılmadan böylesine küresel ölçekte bir bağış yapmak, blockchain sektörüne farklı bir bakış açısı getirebilir. Örnek teşkil eden bu bağış etkinliği ciddi bir şekilde başarıya ulaşırsa, blockchain destekli bağış etkinliklerinin hızla çoğaldığını görebiliriz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version