Muhabbit

Hem BTC Hem De ETH ATH! Rekora Koşan Grafikler!

Kripto para dünyasının lider iki kripto parası Bitcoin ve Ethereum, birlikte rekora koşuyor.

ethereum bitcoin ath

Kripto para dünyasının iki önemli kripto parası Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) birlikte rekora koşuyor. İki kripto para da kendi kulvarlarında tüm zamanların en yüksek seviyelerini görüyor.

Bitcoin tüm zamanlar grafiği

Bitcoin bugün (13.04.2021) 63 bin 199 dolar civarından işlem görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. 2021 yılında yeşil mumlarının yatırımcıların yüzünü güldürdüğü lider kripto para birimi, anlık düşüşler yaşasa da kısa süre içerisinde kendini toparlayarak yeni ATH’lere (all time high/ tüm zamanların en yüksek seviyesi) koşuyor.

Ethereum tüm zamanlar grafiği

Ethereum bugün (13.04.2021) 2.223 dolar civarında işlem görerek tüm zamanların en yüksek fiyat değerine ulaştı. 2021 yılıyla birlikte boğa sezonundan en çok faydalanan kripto paralardan biri de Ethereum oldu. Tabii bu fiyat artışının ardında Ethereum 2.0’ın olduğu da düşünülüyor.

İki lider kripto paranın yanı sıra genel olarak tüm kripto para piyasasında yeşil mumların ağırlıklı olduğu ve coin’lerin kendi rekorlarını kırdığı bir gündeyiz. Örneğin XRP geçtiğimiz hafta 1 doları geçerek uzun süredir bekleyişte olan yatırımcılarını mutlu etmişti. Bugün (13.04.2021) XRP, kendi rekorunu kırarak 1,67 dolardan işlem gördü.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version