Muhabbit

Heroes of NFT IDO’su Avalaunch’ta!

Avalanche ekosisteminde yer alan ve oyuncuların ilgisini çeken Heroes of NFT’nin IDO’su, Avalaunch’ta gerçekleşiyor.

HON-Avalaunch-Muhabbit

HON-Avalaunch-Muhabbit

Avalaunch (XAVA), yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Heroes of NFT IDO’su Avalaunch platformu üzerinde gerçekleştirilecek.

İlginizi çekebilir: Avalaunch Nedir?

Heroes of NFT Hakkında

Heroes of NFT; katılımcıların kendi Metasphere’lerini oluşturmalarına, evrende gezinmelerine, etkileşime geçmelerine ve oynayarak kazanma yeteneklerine sahip olmalarına olanak tanıyan dinamik bir evren olarak tanımlanıyor.

Heroes of NFT

Bir GameFi projesi olan Heroes of NFT oyunundaki kurgu, insanların dünyanın kalan doğal kaynaklarını tüketip yok ettikten sonra 2073 yılında başlayan kıyamet sonrası bir metaverse’te geçiyor. Burada bulunan birçok çorak arazide, oyuncular kayıp bir dünyayı yeniden inşa etmek için bir yolculuğa çıkıyor. Bu ortamda yapılacak olan liderlik savaşında, oyuncuların oyun alanında ilerlemek için savaşması gerekiyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Heroes of NFT

Ayrıca oyun içinde kullanılacak Heroes of NFT kartlarının oyunda ve NFT nesillerinde faydası olacak. Halihazırda, farklı nadirlik seviyesine sahip beş tür NFT kartı bulunuyor. Kullanıcının elindeki kart ne kadar nadir olursa, oyunda o kadar güçlü oluyor. Oyun şu anda zaten Beta sürümü olarak oynanabiliyor. Oyuncular becerilerini geliştirmek ve deneyim kazanmak için birbirlerine karşı savaşabiliyor.

HON TOKEN

İDO ile birlikte satılacak olan oyunun yerel tokenı HON’un çeşitli özellikleri bulunuyor. Kullanıcılar ellerindeki bu HON tokenları ile bazı avantajlar elde edebiliyor. Bunlar arasında:

IDO Etkinliği Ne Zaman ve Nasıl Olacak?

Kayıt Takvimi:

Satış Takvimi:

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version