Muhabbit

Hillary Clinton, Kripto Paraların Doları Zayıflatabileceğini Söyledi!

Hillary Clinton, kripto paralar hakkında sert sayılabilecek açıklamalar yaptı!

Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Bloomberg Yeni Ekonomi Forum’unda kripto paralar hakkında konuştu. Clinton’a göre kripto paralar, ABD dolarının dünyanın rezerv para birimi rolüne zarar veriyor olabilir.

Clinton konu ile alakalı şunları söyledi:

Kripto paraların yükselişi, devletlerin daha fazla dikkatini çekmeye başladı. Bunun sebebi ise kripto paralar üzerinden yeni bir para birimi çıkarmak ve bunlarla işlem yapmak ilginç ve çekici geliyor. Ancak geleneksel para birimlerine zarar verme potansiyeline sahip.

2016 seçimlerinde Demokrat başkan adayı olan Clinton, kripto paranın küresel para piyasaları için doğrudan bir tehdit oluşturduğunu düşünüyor. Clinton, ilk kez kripto para birimleri hakkında bu kadar sert bir eleştiri yaptı.

2016 yılında Wikileaks tarafından yayınlanan bir e-postaya göre, Clinton’ın kıdemli kampanya yardımcıları Bitcoin bağışlarını kabul etme fikrini fazla özgürlükçü buldukları için reddettiler.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version