Muhabbit

Hindistan’daki Belirsizliğe Rağmen, Singapurlu Kripto Para Borsası Coinstore, Ülkeye Giriş Yapıyor!

Coinstore, Hindistan’ın Bangalore, Delhi ve Mumbai şehirlerinde üç yeni ofis kurmak için 20 milyon dolarlık bir fon ayırdı.

hindistan kripto para

hindistan kripto para

Hindistan hükümetinin kripto para düzenlemelerine karşı öngörülemeyen duruşuna rağmen, Singapurlu kripto para borsası Coinstore; Hindistan’ın Bangalore, Delhi ve Mumbai şehirlerinde üç yeni ofis kurmak için 20 milyon dolarlık bir fon ayırdı.

Coinstore, spot ve vadeli işlemler için Hindistan’da web ve uygulama platformunu başlattığını ayrıca Hintli yatırımcılar için yeni bir kripto para yatırım yolu açtığını duyurdu. Platform, kullanıcıların 50’den fazla kripto para birimi alıp satmasına izin vermeden önce KYC doğrulamasını zorunlu kılacağını belirtti.

Kurucu ortak Jennifer Lu, Coinstore’un kripto para benimseme ve ticaret deneyimini basitleştirme hedefine atıfta bulunarak şunları söyledi:

“Uygulamamızı Hindistan’da başlattığımız için gerçekten heyecanlıyız! Hindistan’daki aktif kullanıcılarımızın %20’sinden fazlası ile Hintli kullanıcılarımızı tam olarak desteklemek için yerel operasyonları başlatmaya karar verdik.”

Hindistan’da ofis kurma planını öven Coinstore; ayrıca müşteri desteği, pazarlama ve operasyon bölümü için 100 acil yerel açılış gerçekleştirdiğini duyurdu. Lu’ya göre, Hindistan’ın genişlemesi için ayrılan 20 milyon dolarlık fon öncelikli olarak; pazarlama, yetenekli bireyleri işe alma, kripto para ile ilgili ürün ve hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanılacak.

Bilindiği üzere Hindistan parlamentosu yakın zaman önce, resmi bir dijital para birimi oluştururken özel kripto para birimlerini yasaklamayı amaçlayan bir kripto para yasa tasarısı da dahil olmak üzere, “Kış Oturumu”nda 26 yeni yasa tasarısı sunacağını duyurdu.

Tasarı henüz “özel” kelimesinin anlamını netleştirmemiş olsa da, duyuru WazirX kripto para borsasında geçici bir panik satış aşamasına yol açtı. Büyük satışın bir sonucu olarak, Bitcoin fiyatı iki saat içinde borsada yerel olarak %14,8 düştü.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version