Muhabbit

Hint Borsası CoinSwitch Kuber, 260 Milyon Dolarlık Fon Topladı!

Hindistan’da yeni bir unicorn!

hindistan kripto para

hindistan kripto para

Hindistan merkezli kripto para borsası CoinSwitch Kuber, C Serisi finansman turunda 260 milyon dolar toplayarak unicorn kulübüne katılıyor.

Bugün (6 Ekim 2021) yapılan resmî bir açıklamaya göre, finansman turundan sonra CoinSwitch değerini 1,91 milyar dolara çıkartarak Hindistan’ın en değerli kripto para şirketi oldu. Hindistan’ın en değerli kripto para şirketi olmasının yanı sıra değeri 1 milyar dolardan yüksek olan genç teknoloji şirketi seviyesine yani unicorn kulübüne zirveden bir katılım yaptı.

Coinbase’in risk sermayesi kolu Coinbase Ventures ve Andreessen Horowitz tarafından yönetilen finansman turuna Sequoia, Paradigm, Ribbit ve Tiger Global gibi önceki turdaki yatırımcılar da katıldı.

CoinSwitch Kuber, C Serisi fonlamadan elde ettiği yeni fonları kullanarak platforma yaklaşık 50 milyon Hintliyi dahil etmeyi planlıyor. Bununla birlikte lending ve stake etme gibi yeni hizmetler sunmayı da planlamakta. Ayrıca kurumsal düzeyde bir ürünü piyasaya sürerek çeşitli yatırım seçeneklerinin desteklenmesi de şirketin gelecek planları arasında yer almakta.

Sadece girişim yönünden kendini geliştirmeye odaklanmayan CoinSwitch, Hindistan kripto para ekosistemi için bir kripto para eğitim merkezi kurmak üzere bir inovasyon fonu da planlanmakta.

CoinSwitch Kuber’in kurucu ortağı ve CEO’su Ashish Singhal, “Her evrim bir inanç sıçraması gerektirir, bugün CoinSwitch Kuber’in bir tek boynuzlu ata (unicorn) dönüşmesi ve ülkedeki en büyük kripto para şirketi hâline gelmesiyle dev bir adım atıyoruz.” Dedi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version