Muhabbit

Hint Kripto Para Borsaları Bayram İçin Büyük Reklamlar Veriyor!

Hintdistan’daki kripto para borsaları, yaklaşan tatil sezonunda yerel halkı Bitcoin almaya teşvik edecek!

hindistan kripto para

hindistan kripto para

Hindistan’daki tatil sezonu için kripto para borsaları, maliyetli pazarlama kampanyaları başlatarak kullanıcılara kripto para hediye edip teşviği artırmak istiyor.

10 Eylül’de başlayan bu Hindistan tatil sezonuyla beraber kripto para borsaları, vatandaşların hediye olarak altını tercih etmesi yerine Bitcoin’i tercih etmesini amaçlıyor.

Popüler kripto para borsası Unocoin’in kurucu ortağı Sathvik Vishwanath, Economic Times’a şunları söyledi:

Bitcoin’in hediye olarak verilmesi, endüstri genelinde daha fazla farkındalık getirebilir ve kullanıcılar için ilginç bir seçenek olabilir.

Unocoin kripto para borsası müşterilerin Bitcoin kullanarak çevrim içi alışveriş yapabilmesi için e-ticaret web sitelerine hediye kuponları oluşturdu. Kullanıcılar bu kuponla BTC üzerinden alışveriş yapabilecek.

Bir başka borsa olan WazirX, tatil sezonunda kripto paraları kampanyanlar düzenleyerek kullanıcılara hediye olarak dağıtmayı planlıyor.

Borsada pazarlama başkan yardımcısı olan Rajagopal Menon şunları söyledi:

Kripto paraları hediye olarak kullanmak ürün yol haritamızın bir parçasıdır. WazirX, bu yıl ekibini 50 kişiden 200 kişiye çıkardı.

Pazarlama hamleleri, Hindistan’da nasıl regülasyonlar olacağı belli olmadığı için biraz risk barındırıyor gibi görünüyor. Ancak kripto para borsalarının da büyük reklamlar vererek üzerindeki baskıyı kırabilmesi iyi bir strateji olabilir.

Hindistan Hükümeti Kripto Para Yasağını Yeniden Değerlendiriyor!

Geçen hafta blok zinciri zirvesinde konuşan Hindistan Parlamento Finans Komitesi Başkanı Jayant Sinha, yaklaşmakta olan kripto para düzenlemelerinin El Salvador’daki gibi olmayacağını söyledi. Yapılacak olan regülasyonlar da ulusal güvenlik endişelerinin hakim olacağını söyledi.

Bununla birlikte Sinha, kripto paraların kara para aklama ve terör finansmanı için kötüye kullanılmasıyla ilgili endişelerini de dile getirdi.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version