Muhabbit

Hollywood Yetenek Ajansı CAA, “0xb1” Lakaplı Kişiyle Anlaştı!

Hollywood yetenek ajansı CAA, NFT koleksiyoncusu ‘0xb1’ ile anlaştı.

NFT

NFT

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Beyonce, Shakira ve Jennifer Aniston gibi ünlü isimlerin bulunduğu bir Hollywood yetenek ajansı olan Creative Artists Agency (CAA), Twitter’da “0xb1” adıyla bilinen ünlü NFT koleksiyoncusu ile bir anlaşma imzaladı.

Rapora göre CAA, “0xb1” adlı NFT koleksiyoncusunun parçalarını, lisanslama ve marka ortaklıkları yoluyla para kazanmasına yardımcı olacak.

0xb1, anlaşmayı Twitter üzerinden bir gönderi ile doğruladı.

Bununla birlikte 0x1b attığı “tweet”e göre şunları söyledi:

Bored Ape Yacht Club, Cool Cats ve Spunks by Spongenuity NFT koleksiyonlarından başlayarak açık lisanslı NFT markalarını ana akım haline getirmek için çok çalışacağız.

Bu anlaşma, CAA’nın NFT alanında yaptığı ilk anlaşma değil. Geçtiğimiz aylarda CAA, kitaplar, filmler, TV, podcast’ler ve daha fazlası için temsil edilmek üzere Jenkins The Valet (Bored Ape Yatch Club) ile anlaştı. Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda ünlü Ajans, NFT yaratıcıları Micah Johnson ve Mack Flavelle ile de benzer anlaşmalar imzaladı.

Başka bir Amerikan yetenek ajansı olan UTA, kısa süre önce CryptoPunks, Autoglyphs ve Meebits NFT’lerin yaratıcısı Larva Labs ile anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Larva Labs, film, TV, video oyunları ve yayıncılık projeleri için sanat eserlerini temsil edecek.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version