Muhabbit

Hong Kong, Kripto Para Düzenlemeleri Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Hong Kong kripto para düzenlemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hong Kong kripto para düzenlemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hong Kong Para Otoritesi İcra Kurulu Başkanı Eddie Yue Bloomberg Wealth Asia Zirvesi’nde verdiği röportajda yapılacak düzenlemelerin sıkı olacağını belirtti ve ekledi:

“Güçlü bir ekosistem oluşması için sıkı ve güçlü regülasyonlar gerekir. Biz bunu yapıyoruz. Çok fazla heyecan getirecek olan bir ekosistem oluşacak. Buna izin vereceğiz. Ama regülasyonlar yumuşak olmayacak.”

Hong Kong Para Otoritesi İcra Kurulu Başkanı Eddie Yue

Hong Kong’ta 1 Haziran 2023 İtibarıyla Yeni Sanal Varlık Sağlayıcısı Kuralları Geçerli Olacak!

Söz konusu bu kurallarla birlikte 1 Haziran 2023 tarihinde, bireysel yatırımcılara ticaret hizmetler sunulmaya başlanacak olup aynı zamanda kripto para ticaret platformlarına destek sağlanacak. Böylelikle perakende yatırımcılar da Bitcoin ve Ethereum gibi büyük ve güvenilir kripto paraları alıp satabilecekler. Bildiğiniz üzere Hong Kong atmış olduğu adımlarla kripto para konusunda bölgesinde öncü olmak istediğini kanıtlamıştı. Bu kapsamda da düzenleyici kurumlar, sektör ile ilgili bazı girişimlerde bulunuyor. Bunun sonucunda da büyük şirketler, bölgede faaliyet göstermek için önemli adımlarda bulunuyor.

Bu duruma en büyük örnek ise yakın zaman önce Hong Kong’un en büyük dijital bankası olan ZA Bank, olabilir. Banka yakın zaman önce yaptığı açıklamada bölgede kripto para birimleri ile ilgili hesap hizmetleri sağlamaya başlayacağını belirtmişti.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version