Muhabbit

Houston Texans Futbol Takımı Oyun Localarını Kripto Para İle Satışa Çıkardı!

Houston Texans takımı, spor tarihine adını yazdırdı

Uluslararası Futbol Ligi (NFL) takımı Houston Texans, bir ilke imza atarak özel oyun localarını kripto para karşılığında satan ilk takım oldu.

Houston Texans takımı, 16 Ağustos 2022 Salı günü Texas merkezli kripto para şirketi BitWallet ile anlaştı. Anlaşmayla, BitWallet takımın kripto para cüzdanı sağlayıcısı oldu. BitWallet ayrıca takımın nakit para ile kripto para almasını sağlayacak aracı hizmetler de sunacak.

Takım yaptığı açıklamada, özel oyun localarının kripto para karşılığında satılma teklifinin sunulmasından kısa süre sonra yerel dijital pazarlama ajansı EWR Digital’in kripto para ile ilk tek maçlık özel locasını satın aldığını duyurdu. EWR Digital’in loca alımı, dijital varlıklar ile satın alınan ilk loca olarak spor tarihine geçti.

Kripto paralar ile şu anda sadece özel localar satın alınabiliyor. Bu aşamada maçlara normal biletlerin kripto para ile satışına dair hiçbir açıklama yapılmadı.

Bir oyun locası, stadyumun içerisinde özel olarak hazırlanmış bir odadır. Bu odalar genellikle açık büfe yemek, pahalı alkoller, banyolar, televizyonlar ve özel görevliler bulunur. Kısaca oyunu izlemek için mükemmel bir alandır.

Takımın internet sitesinde şu anda tek maçlık veya tüm sezonluk locaların fiyat listesi bulunmuyor. Takım bunun yerine insanlardan teklif göndermesini bekliyor. Normal şartlarda tek maçlık oyun locasının fiyatı 14.000 ila 25.000 dolar arasında değişiyor. Ancak BitWallet yaptığı açıklamada fiyatların 40.000 dolara kadar çıkabileceğini belirtti.

BitWallet yaptığı açıklamada 160’dan fazla ülkeyi destekleyeceklerini ve kullanıcıların cüzdanlarında BTC, ETH, LTC, DOGE, SHIB, USDT ve BCH’nin önümüzdeki aylarda kullanıma sokacağını iddia ediyor.

NFL ve Kripto Para Bağlantıları

Dallas Cowboys, NFL’de kripto para sponsorluğu anlaşması yapan ilk takım oldu. 2022 Nisan ayında takım Blockchain.com ile çok yıllık bir anlaşma imzaladı.

NFL ve NFL Oyuncular Birliği (NFLPA), lisanslı NFL All Day NFT koleksiyon projesini başlatmak için 2021’in sonlarında Flow blockchain yaratıcıları Dapper Labs ile ortaklık kurdu.

Yapılan birçok ortaklık arasında en çok dikkat çekeni ise ikonik oyun kurucu Tom Brady’in 2021 Nisan ayında kendi NFT pazarını çıkarması oldu. Tom Brady ayrıca 2021 Ekim ayında tarihi 600. touchdown-pass topunu geri almak için bir hayranına 1 BTC verdi.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version