Muhabbit

HTC Brave ve Bitcoin Node Uyumlu Yeni 5G Router!

HTC Exodus 5G Hub ile kullanıcılar routerlerini hem kripto para cüzdanı hem de bitcoin node olarak kullanabilecek.

HTC 5G Exodus Hub

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC “Dünyanın En Güvenli Router’i” olarak nitelendirebileceğimiz yeni 5G Router’inin detaylarını bugün paylaştı.

Daha önce HTC 5G Hub ismiyle piyasaya sunduğu router, dünyadaki ilk 5G routerlerden biriydi ve görünüş olarak bizim evlerimizde ve iş yerlerinde kullandığımız basit cihazlardan hayli farklıydı. Dokunmatik ekranını görünce size bir tablet yanılgısı verse de aslında bir router olarak çalışıyordu. Ayrıca Snapdragon 855 çipsetine ve Android 9 işletim sistemine sahipti.

HTC’nin Exodus 5G Hub modelini çıkartma sebebi ise blockchain teknolojisine olan ilginin son zamanlarda büyük artış göstermesi olsa gerek. Çünkü Zion Vault Wallet’in yardımıyla bu cihazı aynı zamanda bir kripto para cüzdanı olarak kullanabiliyorsunuz. Bununla da kalmayıp cihazı bir bitcoin node olarak çalıştırabiliyorsunuz.

HTC Exodus 5G Hub

HTC’de Gizlilik Ön Planda

VPN, Brave ve Reklam Engelleyici servislerle birlikte gelecek olan Exodus 5G Hub, HTC’nin gizliliği sağlamak için çok iyi çalıştığını gösteriyor.

Exodus 5G Hub 2.63Ghz bant genişliğiyle 20 farklı cihaza birden bağlantı sağlayabilecek. Ayrıca 5 inç (1280×720 pixel) dokunmatik ekranı sayesinde birçok android uygulamayı da kendi içinde çalıştırabilecek.

2020’nin 2.çeyreğinde satışa sunulması planlanan Exodus 5G Hub’ın fiyatı hakkında henüz net bir bilgi yok. Fakat blockchain odaklı olmayan diğer modelin yurt dışındaki güncel satış fiyatı 600 dolar.

Cihaz hakkındaki gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Konuyla alakalı “Veri gizliliğe önem veren Brave’in google’ savaş açması” haberimizi okuyabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version