Muhabbit

Huobi 250 $ Ödüllü Soru Cevap Etkinliği Düzenliyor!

Geçtiğimiz günlerde Huobi’de listelenen Wootrade’in (WOO) CEO’su Jack Tan’in katılacağı soru cevap etkinliğinde Tan, topluluğun sorularını yanıtlayacak.

huobi

Bitcoin borsası Huobi, bugün 250 $ ödüllü soru cevap etkinliği düzenliyor.

Geçtiğimiz günlerde Huobi’de listelenen Wootrade’in (WOO) CEO’su Jack Tan’in katılacağı soru cevap etkinliğinde Tan, topluluğun sorularını yanıtlayacak.

İlginizi Çekebilir: DeFi Market Cap

Bugün, Huobi Türkiye’nin Telegram kanalında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında 5 kişiye 50 $ değerinde ödül dağıtılacak. Etkinlik ise 20.00 olarak belirlenmiş durumda.

WooTrade Hakkında

Wootrade, bir ticaret altyapısı olarak tanımlanabilir. Tüm borsalara entegre edilebilen Wootrade, aynı zamanda cüzdan uygulamaları, DApp’ler ve diğer ticaret platformları ile de tam en tegrasyon ile çalışabiliyor.

Platformun kendi tokeni WOO ise, stake edilebiliyor. Staking ödüllerinin yanında kişilerplatformun premium özelliklerine de erişim sağlayabiliyor. Ek olarak staking işlemini gerçekleştiren kullanıcılar alım-satım işlemleri için de herhangi bir komisyon ödemiyor.

WOO aynı zamanda yönetişim yapısı kapsamında oy hakkı da sağlamakta.

Market Cap verilerine göre 3 Milyar’lık WOO arzının 110 Milyon adedi dolaşımda bulunuyor. Piyasa değeri 3 Milyon $ civarında olan WOO kripto paralar arasında 811’inci sırada bulunuyor.

HBAR Listelendi

Huobi, dün gerçekleştirdiği duyuru ile birlikte Hedera Hashgraph’ı (HBAR) listelediğini açıkladı.

Yapılan açıklamada 10,700,000 adet HBAR’lık bir kampanyadan bahsediliyor.

Yatırma işlemi gerçekleştiren kullanıcılar arasında paylaştırılacak olan 1,500,000 HBAR sizleri bekliyor. Alım-satım işlemi gerçekleştiren kullanıcılar için de ek bonusların bulunduğu kampanyada en büyük ödül staking işlemi gerçekleştiren kullanıcılar için hazır durumda.

Toplamda 7,700,000 adet HBAR’lık bonus için detayları burada bulunan linkte bulabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version