Muhabbit

Huobi, Avalanche Ekosisteminden Yeni Bir Token Listeliyor!

Kripto para borsası Huobi, Avalanche ekosisteminden yeni bir token listeledi.

huobi HEC

huobi HEC

Kripto para borsası Huobi, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamaya göre Huobi, HereosChanied (HEC) adlı tokenı listeleyecek!

huobi twıtter

Kullanıcılar, Huobi’de spot işlemler üzerinden HEC/USDT paritesinde işlem yapabilecek. Huobi, HEC yatırma işlemlerini 23 Şubat saat 12:00’de açacağını duyurdu. Bununla birlikte kullanıcılar, sahip oldukları HEC’i 24 Şubat saat 17:00’de çekebilecek.

Heroes Chained Nedir?

Heroes Chained, oyna kazan oyun modeline sahip bir aksiyon RPG oyunudur. Ventuna gezegeni; insan, elf, orc, cüce, vb. ırklara ev sahipliği yapıyor. Oyuncular, oyun içerisinde PvP dövüşler, turnuvalar, ligler, alışveriş, sohbet, klanlaşma ve sosyalleşme gibi aktiviteler yapabiliyor

İlginizi çekebilir: Avalanche Network Nedir?

Heroes Chained, Inventuna Games tarafından geliştirilmiş Orta Dünya temalı fantastik ve aksiyon temelli bir rol yapma oyunudur.

HEC

Oyuncular, oyun içinde ilerledikçe kazandıkları malzemeleri veya itemleri, NFT olarak Avalanche ekosistemi içerisinde alıp satabilir. Bunun yanında NFT’yi oyun içinde işlevsel olarak da kullanabilir. Bu NFT’ler oyun içinde bildiğimiz kalkan, kılıç ve zırh gibi benzeri şeyler olabilir.

Projenin geliştiricileri arasında dünyaca ünlü video oyun geliştiricisi Mevlüt Dinç, sanat yönetmeni olarak Game of Thrones gibi bir çok önemli projede görev almış Onur Can Çaylı ve müzik yönetmeni ise Emre Yücelen gibi alanında uzman olan isimler vardır.

Hâlâ Huobi hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version