Muhabbit

Huobi Bir Kullanıcısını Uzaya Gönderecek!

Sekizinci yıl kapsamında sayısız giveaway ve bir uzay seyahati bileti vermeyi planlayan Huobi Group, bir kullanıcısını gerçek anlamda uzaya gönderecek.

huobi uzay

huobi uzay

Kripto para borsası Huobi, bir kullanıcısını uzaya göndermek istiyor.

Sekizinci yılını kutlayan Huobi Group, kutlamalar kapsamında farklı bir adım da atmayı planlıyor. Sekizinci yıl kapsamında sayısız giveaway ve bir uzay seyahati bileti vermeyi planlayan Huobi Group, bir kullanıcısını gerçek anlamda uzaya gönderecek.

Uzay seyahati ile ilgili birçok farklı gerekliliğin de bulunduğunu belirten Huobi Group Global Strateji Direktörü Jeff Mei, detayların önümüzdeki dönemde açıklanacağını belirtti.

Hangi Şirket ile Anlaşıldı?

Uzay seyahati için hangi şirket ile anlaşıldığını şimdilik açıklamayan Huobi’nin iki seçeneği bulunuyor.

Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX ile birlikte Amazon‘un kurucusu Jeff Bezos’un şirketi Blue Origin de diğer seçenekler olarak öne çıkıyor.

Uzay seyahati ile uzayın herkese açık olduğu mesajını vermek istediklerini belirten Huobi yetkilileri, bu noktada kripto paralara da gönderme yapıyor.

İnovatif Ürünler Ortaya Konacak

Önümüzdeki dönemde Huobi Group’un global anlamda inovatif ürünler ortaya koymaya devam edeceğinin sinyalini veren Huobi Group Kurucu Ortağı Du Jun, aynı zamanda bölgesel hizmetler noktasında da yeni adımlar atılacağını açıkladı. Halihazırda global olarak 2.300 çalışanı bulunan Huobi, 2021’in sonuna kadar çalışan sayısını 3.000’e çıkarmayı hedefliyor.

Huobi’nin uzay seyahati hediyesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version