Muhabbit

Huobi Charity, UNICEF’e İkinci Kripto Para Bağışına Hazırlanıyor

Blok zinciri ve Huobi çocukların yeni umudu olacak.

Huobi, 2021 yılında UNICEF İnovasyon Ofisi ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı. Bu ortaklık kapsamında Huobi UNICEF’e 1 milyon dolar bağış yapacağını açıklamıştı.

Huobi, blok zinciri teknolojisini kullanarak çocukların, yoksulların, riskli koşullarda ve sosyal dezavantaj içinde yaşayanların karşılaştığı zorlukların çözümüne yardımcı olmak istiyor.

Huobi verdiği söz kapsamında 2. bağışını 2022 yılının başında yaptı. Borsa, ilk kripto para bağışını BTC olarak UNICEF CryptoFund’a yapmıştı. Bu bağış, UNICEF’in kabul ettiği ilk büyük kapsamlı kurumsal Bitcoin bağışıydı.

UNICEF Girişim Fonu, 2016 yılında açık kaynaklı teknolojileri kullanarak çocukların yaşamlarını küresel ölçekte değiştirmek amacıyla kuruldu. Bu fon, Birleşmiş Milletler’deki ilk girişim sermayesi aracı oldu. Girişim Fonu, yeni araçlarla dünya çapında adil ve açık erişim sağlamayı, dijital kamu mallarına dijital çözümler sunmayı amaçlamaktadır.

Huobi, UNICEF aracılığıyla çocuklara yardım etmeye devam ediyor

Huobi

UNICEF Girişim Fonu, güvenilir bir ortaklar ağı kurarak küresel çözümlerle yerel sorunlar arasındaki uçurumu kapatmayı hedefliyor. Fon, bugüne kadar UNICEF’in 55 ülke ofisi girişimini ve 58 başlangıç şirketini kapsayan 124 yatırımını gerçekleştirmesine yardımcı olmuştur.

Huobi, UNICEF desteğinin üçüncü yılına yaklaşırken ve bu program için 250.000 ABD doları tutarında bir bağış daha hazırlıyor.

UNICEF Girişim Fonu’nun diğer ortaklarından bazıları:

Huobi Charity UNICEF ile yakın çalışarak en savunmasız çocukların hayatlarını etkilemeyi amaçlamaktadır. Huobi Kurucu Ortağı Du Jun bağışlar hakkında şu yorumlarda bulundu:

“Dünya çapında şeffaflığı, güvenliği, verimliliği, dijital yeniliği geliştirmek ve insanların yaşamlarını iyileştirmek için blok zinciri teknolojisini kullanmaktan heyecan duyuyoruz. Kripto paranın imtiyazlılarla sınırlı olmaması gerektiğine, aynı zamanda finansal katılımı ve kamu yararını ilerletmek için kullanılması gerektiğine inanıyoruz. Küresel dünyada kripto para benimsenmesi artmaya devam ettikçe, daha fazla hükümet, şirket ve kurum, yönetim zorluklarını daha iyi yönetmek için blok zinciri teknolojisinden yararlanmaya başlayacak.”

Huobi hesabınız yoksa, avantajlardan yararlanmak ve Muhabbit ekibine destek olmak için buradan hesap açabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version