Muhabbit

Huobi Global Custody Hizmetini Başlattı!

20 Temmuz tarihinde IOSG tarafından yayınlanan raporda, Huobi’de oluşan hacmin yüzde 50’sini kurumsal yatırımcılar tarafından oluşturulduğu açıklanmıştı.

Huobi Varlık Yönetimi

Huobi geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile birlikte kurumsal yatırımcılar için “custody” hizmetini başlattığını duyurdu. Ciara Sun tarafından atılan tweet ile belirtilen yeni adım “Huobi Asset Management” olarak isimlendirilmekte.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yapılan araştırmada Huobi’nin müşterilerinin önemli bir kısmının kurumsal yatırımcılar olduğu ortaya çıkmıştı. 10 BTC ve üzeri yatırımın kabul edildiği varlık yönetim şirketi ile kurumsal yatırımcılar kesintisiz hizmet almaya devam edecek.

20 Temmuz tarihinde IOSG tarafından yayınlanan raporda, Huobi’de oluşan hacmin yüzde 50’sini kurumsal yatırımcılar tarafından oluşturulduğu açıklanmıştı. Kurumsal yatırımcıların tercihinin en önemli sebeplerinden birisi ise Huobi’nin oldukça uzun zamandır verdiği hizmet ve hiçbir zaman hacklenmeyerek verdiği güven unsuru olarak öne çıkmakta. Özellikle bulunduğu her ülkede düzenleyici kurumlar ile dirsek temasında OLAN Huobi, gerekli tüm mevzuatlara uygun şekilde çalışmakta.

Yeni varlık yönetimi çözümü ile birlikte Huobi, kurumsallara 7/24 risk takibi ve stabil bir gelir planı sunmakta. Stabil getirisi bulunan yatırım araçlarını yanında yüksek risk barındıran, yüksek getirili yatırı araçlarına da platformunda yer veren Huobi, müşterilerine aradıkları bütün fırsatları bir arada sunabilmekte. Platform üzerinde yüzde 6’dan yüzde 110’a varan farklı yatırım araçları bulunmakta.

Bildiğiniz üzere 2019 yılı itibariyle önemini yükselten custody çözümleri, kurumsal yatırımcıların sektöre giriş kapısı olarak görülüyor. Yatırım yapmak için borsadan satın alma ya da soğuk cüzdanlar ile yatırımlarını kendileri saklamak istemeyen, kurumsal yatırımcılar Huobi tarafından sunulan çözümlerin benzerini tercih etmekteler. 2020 yılı itibariyle ise sektörde kurumsal yatırımcılara hizmet veren birçok kurum bulunmakta. Düzenlemelerin tamamlanması ile birlikte ise custody çözümleri sayısını iyice artıracaktır.

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version