Muhabbit

Huobi, DeFi Labs Yönetimi İçin Kendine Yaraşır Bir İsim Buldu!

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri olan Huobi, oluşturacağı yeni DeFi fonlarının yönetimi için kendine yaraşır bir çalışan buldu.

Dünyanın en büyük ağa sahip, en popüler kripto para borsalarından biri olan Huobi, oluşturacağı yeni DeFi fonlarının yönetimi için kendine yaraşır bir çalışan buldu.

Kripto para dünyasının güvenilen borsası Huobi, 03.08.2020 yani bugün yaptığı açıklamada Huobi DeFi Labs adında yeni bir iş birimi başlattığını duyurdu. Şu an için 4 çalışandan oluşacak olan bu yeni birim Huobi DeFi Labs, DeFi ile ilgili projelerin araştırılmasına, fonlanmasına ve geliştirilmesine odaklanacak.

Yol arkadaşlarını özenle seçen Huobi mevzu bahis fonların yönetimi için Çin merkezli dünya devi banka, China Merchant Bank International’da (CMBI) 3 yıllık Blockchain fonları yönetimi tecrübesine sahip olan ismi yani Sharlyn Wu’yu tercih etti. 

Blockchain fonlarının yönetimi kendisinde olduğu süre boyunca Wu, CMBI’ın Bitpie ve Nervos gibi ses uyandıran projelere yatırım yapmasını sağlamış ve bu fonları başarıyla yönetmiştir. Kripto para dünyasındaki fon yönetimi hakkında da birkaç yorumda bulunan Wu, bu deneyimin kendisi için çok heyecanlı olduğunun altını çizdi.

“Çözülmesi gereken bazı teknik ve teorik problemleri olmasına rağmen, merkeziyetsiz ekonominin gücünü küresel ölçekte görmek ve yönetmek heyecan verici”

Sharlyn wu

DeFi Revaçta!

DeFi alanında her gün yeni bir yatırıma ve hacim artışına uyanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Dune Analytics, DeFi hacminin son 2 ay içerisinden 50 kat arttığını gösteren bir çalışma verisi sundu. DeFi projelerine olan aşırı ilgi, hacminin artışında tabii ki önemli bir rol oynuyor.

Bununla birlikte Huobi, FTX gibi dünya çapında kendini kanıtlamış kripto para dünyasının ünlü isimlerinin DeFi projelerini destekler şekilde hareket etmeleri de DeFi projelerinde artışa, dolayısıyla hacminde bir artışa sebep oluyor.

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version