Muhabbit

Huobi ECO-Chain (Heco), Chainlink İle Entegre Edilecek!

Chainlink, Huobi ECO-Zinciri (Heco) blok zincirinde başlatılan tüm akıllı sözleşme uygulamaları için önerilen oracle çözümü olacak.

Chainlink’in, blok zincirinde başlatılan tüm akıllı sözleşme uygulamaları için önerilen oracle çözümü olarak Huobi ECO-Chain’e (Heco) entegre edileceği duyuruldu.

Bu entegrasyonun, Heco geliştiricilerine Chainlink oracle’larına entegre ve doğrudan erişim hakkı sağlayacağı bildirildi. İlk entegrasyon, yaygın olarak kullanılan Chainlink Fiyat Beslemelerini Heco’da başlatılması planlanan birçok DeFi uygulamasını sunmaya odaklanacak. Bunun yanında geliştiricilere, kripto para birimleri, emtialar, FX fiyatları da dahil olmak üzere piyasadaki merkezi olmayan fiyat oracle’ları üzerindeki en büyük koleksiyona kolay erişim sağlayacak. Buna ek olarak, Chainlink ayrıca herhangi bir zincir dışı varlığa bağlanmak için genelleştirilmiş bir çözüm olarak kullanılabilecek ve bu şekilde zincir üzerine getirilebilecek veri türlerine sınırlama getirmeyecek. Huobi tarafından yapılan açıklamada; Chainlink seçilme nedeni olarak, blockchain endüstrisinde en çok kanıtlanmış ve yaygın olarak kullanılan oracle ağı olması gösterildi. Ayrıca, önceden oluşturulmuş, entegre edilmesi kolay çeşitli çözümlerin yanı sıra, herhangi bir sayıda ve türde düğüm, veri kaynağı, toplama metodolojileri ve isteğe bağlı eklenti işlevselliği kullanarak tamamen özelleştirilebilir ağlar oluşturmak için genelleştirilmiş bir çerçeve sunması bu entegrasyonun oluşmasının nedenleri arasında gösterildi. Huobi Group Global Başkan Yardımcısı Ciara Sun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Heco geliştiricilerine Chainlink’in merkezi olmayan oracle ağına yerleşik erişim sağlayarak Huobi ekosisteminde yaratılabilecek değer miktarını genişletmekten heyecan duyuyoruz. Heco, Chainlink ile birlikte zincir içi ve zincir dışı dünyaların entegrasyonunu kolaylaştıracak.”

Huobi ECO Chain Hakkında

Huobi ECO Chain (Heco), Ethereum’un Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu, Hibrit Proof of Stake (HPOS) dayalı halka açık bir blok zinciridir. Ayrıca geliştiricilere merkezi olmayan uygulamaları çalıştırmak ve dijital olarak depolamak için verimli ve düşük maliyetli bir zincir üstü ortam sağlar. Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version