Muhabbit

Huobi, Banxa ile Ortaklık Kurduğunu Açıkladı!

Huobi, kullanıcılara daha fazla esneklik ve seçenek sunmak istiyor.

Huobi

Singapur merkezli dijital varlık borsası Huobi, borsalar, cüzdanlar ve diğer kripto para birimi işletmeleri için uluslararası uyumlu bir fiat-kripto ağ geçidi çözümü sunan Banxa aracılığıyla Avustralya doları (AUD), İngiliz sterlini (GPB) ve Euro (EUR) uyumlu fiat-kripto ağ geçidi çözümü desteğini açıkladı. Ortaklık ile, Avustralya, İngiltere ve Avrupa Birliği’ndeki kullanıcıların resmi fiat para birimleriyle kripto para birimleri satın almalarına izin verilecek. 

Banxa‘nın ödeme çözümleriyle entegre olacak Huobi, kullanıcılara ödeme yöntemlerinde daha fazla esneklik ve seçenek sunarken, aynı zamanda sorunsuz bir kullanıcı deneyimi de sağlayacak. Yeni para birimlerinin eklenmesi, borsanın uluslararası uyumlu bir fiat-kripto ağ geçidi çözümü olarak tanımladığı Banxa aracılığıyla mümkün oldu. Huobi OTC web sitesi üzerinden erişilebilen ağ geçidi, kullanıcıların banka havalesi, banka veya kredi kartı yoluyla hesaplarına anında para eklemelerine olanak sağlayacaktır. Ayrıca kullanılacak bu ağ geçidi için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Ağ geçidi, kullanıcıların tek bir işlemle 20.000 Amerikan Dolarına kadar dijital varlık satın almalarına olanak tanıyacak. Ancak yapılan açıklamada günlük satın alma limitinin 15.000 Dolar, aylık satın alma limitinin ise 60.000 Dolar olarak belirlendiği söylendi.

Huobi Group Küresel Piyasalar Başkan Yardımcısı Ciara Sun, ortaklık ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Banxa ile ortaklığımız, dünyanın en yaygın kullanılan üç fiat para birimini desteklememize olanak tanıyor ve küresel genişlememizde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.”

Sun ayrıca, yeni genişletilmiş fiat ağ geçidi ile, dijital varlıkları kitleler için çok daha kolay erişilebilir hale getireceklerini söyledi. Bunun yanında kripto benimsemesini hızlandırmaya yardımcı olmak istediklerini de belirtti.  

Banxa’nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Domenic Carosa ise şu açıklamaları yaptı:

“Huobi, sektördeki en yenilikçi ürün ve hizmetlerden bazılarına sahip olan bir şirkettir. Dijital varlıklar kitlesel olarak benimsenmeye doğru ilerledikçe, şeffaflık güven oluşturmanın önemi artmaktadır. Bu nedenle Huobi ile ortak olmayı seçtik.”

Banxa Hakkında

Banxa, dünyanın önde gelen kripto para birimi borsalarına ve cüzdanlarına tek bir API entegrasyonu aracılığıyla bir dizi küresel ve yerel ödeme çözümlerinin yanı sıra yasal uyumluluk ve dolandırıcılık önleme sistemleri sağlayan küresel bir dijital varlık ödeme şirketidir. 

Daha Fazla Borsa Haberleri İçin: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version