Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 04.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. Huobi borsasının tokeni olan HT, borsa kullanıcıları tarafından yakından takip edilmekte. Bu nedenle HT fiyat grafiğimizi detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

HT Fiyat 4 Ağustos 2022

Güçlü bir tepki bölgesi olan 4,31 dolar seviyesi, Huobi Token için oldukça önemli. Bu seviyeye oldukça yakın olan HT, şu an 4,3451 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 4 Ağustos 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 04.08.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasının HT/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik 2 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Destek ve direnç bölgeleri bulunan grafiğimizde, 4,31 dolar destek seviyesinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

HT Analiz 4 Ağustos 2022

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmaktadır. Bu seviyeler grafik üzerinde görüldüğü gibi oldukça iyi çalışmakta. Şu an 4,31 dolar destek seviyesinin hemen üzerinde işlem gören HT, destek bölgesini uzun bir süredir kaybetmedi.

Güçlü destek bölgesi olan 4,31 dolar seviyesinde alıcılar baskın durumda. Bu seviyenin kaybedilmesi durumunda kırılan güçlü destek bölgesi artık güçlü bir direnç bölgesi olarak çalışacaktır. Bu nedenle destek seviyesinin altına alarm kurmak mantıklı olacaktır.

HT grafiğine baktığımız zaman güçlü destek seviyesinin üzerinde olması oldukça olumlu. Bu seviye kaybedilmediği sürece fiyat grafiği olumlu yönde etkilenecektir.

HT Yorum 4 Ağustos 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 04.08.2022. 1 Günlük grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Yukarıda bulunan grafik HT/BTC paritesine aittir. Günlük zaman diliminde olan grafikte, destek ve direnç bölgeleri belirtilmiştir. Şu an USDT paritesinde olduğu gibi BTC paritesinde de aynı şekilde destek bölgesindeyiz. Bu nedenle fiyatın tepki alması beklenebilir.

Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde HT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version