Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 14.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. HT, borsa kullanıcıları ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu nedenle Huobi Token fiyat analizi yazımızı sık sık güncelliyorum. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza başlayalım.

HT Fiyat 14 Eylül 2022

Destek seviyesine yakın olan Huobi Token, şu an 4,61 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 14 Eylül 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 14.09.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasının HT/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik, TradingView aracılığıyla temin edilmiştir. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimizin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmakta. 4,56 dolar destek seviyesinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

HT Analiz 14 Eylül 2022

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Bu seviyeler Huobi Token grafiğinde oldukça önemli. Güçlü tepki bölgesi olarak çalışan 4,56 dolar seviyesini yakından takip ediyoruz. Fiyatın, 4,56 dolar güçlü destek seviyesinin üzerinde bulunması oldukça önemli. Bu seviyeden açılan işlemlerin zarar kesme seviyesi, destek bölgesinin altında olacaktır. Hedef seviyesi ise direnç bölgeleri olarak takip edilebilir.

Yukarıda belirttiğim gibi 4,56 dolar seviyesi oldukça önemli. Bu seviyenin kaybedilmesi durumunda, kırılan güçlü destek seviyesi direnç bölgesi olarak çalışacaktır. Umarım destek bölgesi kaybedilmez ve tepki alınır.

HT Yorum 14 Eylül 2022

Destek bölgesi ve direnç bölgesinin altına alarm kurarak gelişmelerden hızlıca haberdar olabilirsiniz.

Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde HT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version