Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 15.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

huobi token fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. Oldukça önemli bir seviyede işlem gören Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini değerlendireceğim.

HT Fiyat 15 Nisan 2022

Yükseliş trendi bulunan HT grafiğimiz yükselen dip bölgeleri oluşturarak fiyatı yukarı taşımakta. Şu an 9,5 dolar direnç bölgesinin hemen altında işlem gören Huobi Token anlık olarak 9,49 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 15 Nisan 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 15.04.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

2 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Ayrıca grafiğimizde Huobi borsasının sağladığı HT/USDT paritesi kullanılmıştır. Fiyat başlığı altında belirttiğim gibi grafiğimizde yükseliş trendi bulunmakta. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler ise beyaz ok işaretleri yardımıyla belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

HT Analiz 15 Nisan 2022

Mor alanlar destek ve direnç bölgelerimizi belirtmektedir. Şu an direnç bölgesinin hemen altında işlem görmesi nedeniyle yakından takip edilmeli. Destek bölgesinden veya yükselen trend çizgisinden açılan işlemler varsa kâr almak ve risk satışı yapmak mantıklı olacaktır.

Yükselen trend çizgisine bakacak olursak 4 temaslı oldukça güvenilir bir trend olduğunu belirtmek isterim. Fiyat, yükselen trend çizgisi üzerinde olduğu sürece direnç bölgelerini hedefleyecektir. Umarım yükselen trend çizgisi uzun bir süre kırılmaz ve HT yatırımcılarını mutlu eder.

HT Yorum 15 Nisan 2022

HT grafiği üzerinde yeni alım yapmayı düşünen yatırımcılar 9,5 dolar direnç bölgesinin aşılmasını veya fiyatın yükselen trend çizgisine yaklaşmasını beklemesi mantıklı olacaktır. Bu seviyelerden açılan işlemlerin zarar kesme seviyesi yakın olacaktır.

HT grafiğimiz için güncel değerlendirmem bu şekildeydi, grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde HT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version